4 Ιουν 2023

Ανατροπή με Κουαδράδο: Ο Κολομβιανός που θα έφευγε, μπορεί να μείνει!


Ο Χουάν Κουαδράδο είχε ενημερωθεί εδώ και μήνες ότι δεν πρόκειται να ανανεωθεί το συμβόλαιο του αλλά τελικά... δεν αποκλείεται να ανανεωθεί.

Ο Κολομβιανός δεξιός μπακ-χαφ είναι ελεύθερος από την 1η Ιουλίου και αυτό που ήξεραν όλοι εδώ και πολύ καιρό ήταν ότι θα αποχωρήσει ως ελεύθερος. Ο Κουαδράδο από οκτώ χρόνια έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε για τους μπιανκονέρι αλλά είναι φανερό πλέον ότι οδεύει προς το τέλος της καριέρας του. 

Κι όμως, όπως μετέδωσε το Sky Italia, τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν τώρα. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, σύμφωνα με όσα είπαν στο συνδρομητικό κανάλι, επιθυμεί την παραμονή του Κουαδράδο αφού είναι ένας από τους παίκτες που εμπιστεύεται σε απόλυτο βαθμό και από τη στιγμή που φαίνεται πως ο ίδιο θα παραμείνει, θέλει να εξασφαλίσει και την παραμονή του Κολομβιανού. 

Με λίγα λόγια, το καλοκαίρι ήρθε αλλά στο Τορίνο μάλλον θα αρχίσουν από το μηδέν σε όλα τα θέματα σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, αφού ο,τι αποφάσεις είχαν παρθεί πριν μήνες βλέπουμε ότι ανατρέπονται ή πάνε να ανατραπούν πλέον.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου