25 Ιουλ 2023

Μεταγραφή Φρανκ Κεσί: Μήπως η Γιούβε να μην πάρει παίκτη που δε θέλει τη Serie A;


Η Γιουβέντους θέλει τον Φρανκ Κεσί και το θέμα στις συζητήσεις δεν είναι οι απαιτήσεις της Μπαρτσελόνα αλλά ο ίδιος ο παίκτης.

Ο Ιβοριανός χαφ των μπλαουγκράνα αρέσει πολύ στους μπιανκονέρι, οι οποίοι φέρονται να έχουν αποφασίσει να τον αποκτήσουν, όπως αναφέραμε και τις προηγούμενες μέρες.

Οι συζητήσεις, λοιπόν, ανάμεσα στα δύο κλαμπ συνεχίζονται και όπως αναφέρουν τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ισπανία η συμφωνία δεν είναι μακριά. Οι σχέσεις άλλωστε είναι εξαιρετικές, οπότε ήταν δεδομένο ότι εύκολα ή δύσκολα θα υπήρχε συμφωνία.

Αυτό, όμως, δεν αρκεί... Θα πρέπει να πει «ναι» και ο παίκτης και πάνω σε αυτό δουλεύουν κυρίως οι άνθρωποι της Γιούβε, αφού ο Κεσί δεν... τρελαίνεται κιόλας για τη Serie A. Αυτός ήταν και ο λόγος που είχε φύγει από τη Μίλαν και οι Ισπανοί γράφουν ότι έχει ως πρώτη επιλογή την Premier League.

Αν, δηλαδή, η Γιουβέντους θέλει να αποκτήσει τον Κεσί, υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να το πετύχει: Να τον πείσει με το πρότζεκτ που θα του παρουσιάσει για το παρόν και το μέλλον.

Πηγή φωτογραφίας: instagram.com

1 σχόλιο:

  1. Και μόνο που ασχολούμαστε με έναν παίκτη που ΔΕ θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία, δεν νομίζω πως είναι και το καλύτερο. Το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας δεν είναι ούτε ο Αλέγκρι, ούτε το ρόστερ που θα φτιάξει αλλά αυτοί που διοικούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή