12 Οκτ 2023

Το σοκ με τον Νικολό Φατζόλι πρέπει να ξεπεραστεί με μια μεταγραφή


Η κατάθεση του Νικολό Φατζόλι στον εισαγγελέα του Τορίνο σημαίνει ότι θα τιμωρηθεί σίγουρα, με τη Γιουβέντους να χάνει και δεύτερο χαφ.

Ο νεαρός μέσος των μπιανκονέρι είναι υπό έρευνα για στοιχηματισμό και κλήθηκε, όπως είναι λογικό, για κατάθεση από την εισαγγελία. Μια κατάθεση στην οποία ο Φατζόλι παραδέχθηκε, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, ότι πόνταρε σε αγώνες ποδοσφαίρου αλλά όχι σε ματς της Γιούβε. Άρα το χειρότερο σενάριο, αυτό του αποκλεισμού για τρία χρόνια, δεν παίζει. Παίζει όμως το ενδεχόμενο τιμωρίας του για φέτος, όταν ολοκληρωθεί η έρευνα τον Νοέμβριο και σταλούν στον αθλητικό εισαγγελέα τα στοιχεία. 

Όπως και να έχει, είτε τιμωρηθεί για πολύ είτε για λίγο, σημασία έχει ότι η Γιουβέντους θα χάσει και δεύτερο χαφ, αφού ήδη αναμένεται η τιμωρία του Πολ Πογκμπά για την υπόθεση ντόπινγκ. Είναι υποχρέωση, επομένως, της διοίκησης να προχωρήσει στην απόκτηση τουλάχιστον ενός χαφ τον Ιανουάριο και μάλιστα θα πρέπει να είναι και παίκτης που θα μπει και θα βοηθήσει άμεσα. Όχι μόνο επένδυση για το μέλλον, γιατί το μέλλον σε μεγάλο βαθμό, πολύ μεγάλο, θα κριθεί από το αν η ομάδα θα εξασφαλίσει φέτος τη συμμετοχή στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου