3 Νοε 2023

Μια μεγάλη επιστροφή δουλεύεται στη Γιουβέντους


Ο άνθρωπος-κλειδί για την επιστροφή των ultras στο Allianz Stadium φαίνεται πως έχει βάλει στόχο ακόμη μια μεγάλη επιστροφή στη Γιουβέντους.

Όταν έγινε γνωστό ότι οι οργανωμένοι οπαδοί μπορούν πλέον να πάρουν ξανά τις θέσεις τους στο γήπεδο των μπιανκονέρι αναφερθήκαμε στον Φραντσέσκο Κάλβο και στον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε για να γίνει αυτό.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα λένε τώρα κάποιες καλά ενημερωμένες πηγές στο Τορίνο, ο Κάλβο έχει βάλει πλέον μπρος το νέο σχέδιο: Επιστροφή του Αντόνιο Κόντε το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Ιταλός προπονητής παραμένει στο Τορίνο με την οικογένειά του και το τελευταίο διάστημα, λένε, έχει εμφανιστεί περισσότερες από μία φορές στο Βίνοβο, στο πρώην προπονητικό κέντρο της πρώτης ομάδας.

Επισήμως ο λόγος της παρουσίας του Κόντε εκεί ήταν για να δει τον Πάολο Μοντέρο, προπονητή της Primavera, με τον οποίο είναι φίλοι από όταν ήταν συμπαίκτες. Στο Βίνοβο, όμως, έχει γραφείο και ο Κάλβο, ο οποίος λέγεται πως είναι αυτός που έχει αναλάβει να πείσει τον Τζον Ελκαν ότι το καλύτερο για τη Γιουβέντους είναι να βγάλει τη σεζόν με τον Αλέγκρι και από το καλοκαίρι να αναλάβει ο Κόντε.

Από εκεί και πέρα, θα δούμε τους επόμενους μήνες αν όντως μπορεί ή όχι να γίνει κάτι τέτοιο.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου