4 Νοε 2023

Στον αέρα ο Βλάχοβιτς: Από ανανέωση μπορεί να καταλήξει προς... πώληση


Οι συζητήσεις με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς για την ανανέωση του συμβολαίου του μπορεί να φέρουν ακόμη και... πώληση στο τέλος.

Ο Σέρβος φορ άρχισε πολύ καλά τη φετινή σεζόν αλλά στα τελευταία παιχνίδια έχει... χαθεί ξανά, γεγονός που δεν είναι ό,τι καλύτερο για κανέναν. Ούτε για την ομάδα αφού χρειάζεται τα γκολ του, ούτε για τον ίδιο που χρειάζεται καλές εμφανίσεις τώρα που θα γίνουν πιο σοβαρές οι συζητήσεις για το συμβόλαιο του. 

Συζητήσεις που δε θα είναι απλές πάντως για τον εξής λόγο: Με τη βάση τη συμφωνία που είχε γίνει τον Ιανουάριο του 2022 οι ετήσιες απολαβές του Βλάχοβιτς θα ανέβουν στα 12 εκατ. ευρώ από το καλοκαίρι του 2024. Η Γιούβε, επομένως, δε θα του προτείνει αύξηση για να υπογράψει νέο συμβόλαιο αλλά τους ίδιους οικονομικούς όρους, θέλοντας έτσι να «σπάσει» το ποσό σε περισσότερα χρόνια. Πόσο που θα γίνει αρκετά μεγαλύτερο αν υπολογίσουμε και την εφορία. 

Αν, επομένως, ο Σέρβος απαντήσει αρνητικά, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι προς πώληση από το προσεχές καλοκαίρι. Και αυτό θα ισχύει ακόμη κι αν υπογράψει νέο συμβόλαιο αλλά δεν αποκτήσει, επιτέλους, σταθερότητα στην απόδοση του.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου