23 Νοε 2023

Δεν αποκλείεται να πουλήσει τον Βλάχοβιτς η Γιούβε - Ο ρόλος της Ατλέτικο και οι δύο αντικαταστάτες


Ενδιαφέρον από Ισπανία υπάρχει για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς και πρόκειται για μια υπόθεση που μπορεί να φέρει εξελίξεις.

Η Γιουβέντους, όπως έχουμε αναφέρει κι άλλες φορές, θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Σέρβου φορ κυρίως για οικονομικούς λόγους. Με βάση το συμβόλαιο που είχε υπογράψει τον Ιανουάριο του 2022 ο Βλάχοβιτς θα πάρει τρελή αύξηση αλλά το προσεχές καλοκαίρι και στόχος της διοίκησης είναι να επεκτείνει το συμβόλαιο ώστε να «σπάσει» πιο εύκολα το ποσό και να μην επιβαρύνεται πολύ ο ισολογισμός.

Για να συμβεί αυτό, φυσικά, θα πρέπει να πει «ναι» ο παίκτης, ο οποίος άρχισε καλά τη σεζόν αλλά το τελευταίο δίμηνο δεν έχει σκοράρει καν αυτό προφανώς δε βοηθάει την κατάσταση. Δε θα πρέπει, επομένως, το ενδεχόμενο η Γιουβέντους να μπει σε συζητήσεις για πώληση του αν υπάρξει κάποια καλή πρόταση. Και στην Ισπανία πιστεύουν ότι μπορεί να την κάνει η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πρόκειται για μια ομάδα που έχει παίκτες που αρέσουν στους μπιανκονέρι, όπως για παράδειγμα ο Ροντρίγο Ντε Πολ ή και ο Αλβάρο Μοράτα, οπότε αν οι συζητήσεις με τον Βλάχοβιτς δεν πάνε καλά δεν θα πρέπει να μας προκαλέσει έκπληξη το ενδεχόμενο να μιλήσει σοβαρά με τους Ισπανούς η Γιούβε για ένα μεγάλο ποσό και κάποιον ή κάποιους παίκτες ως ανταλλάγματα.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου