23 Νοε 2023

Η συνάντηση του Τζον Ελκαν και τα σενάρια διπλής επιστροφής


Ο Τζον Ελκαν ήταν στις ΗΠΑ τις προηγούμενες μέρες και είχε συνάντηση μια συγκεκριμένη συνάντηση που προκαλεί νέα σενάρια για το καλοκαίρι.

Ο ξάδερφος του Αντρέα Ανιέλι και επικεφαλής της Exor είναι, ως γνωστόν, αυτός που έχει τον έλεγχο του κλαμπ από τον Δεκέμβριο του 2022 και έχει βάλει ως στόχο φέτος την έξοδο στο Champions League για λόγους οικονομικούς και πρεστίζ. Από εκεί και πέρα, το πώς θα συνεχίσει η Γιούβε από πέρυσι, αν δηλαδή θα υπάρξουν αλλαγές στη διοίκηση ή στον πάγκο, δεν μπορεί να το ξέρει κανείς με σιγουριά. Κάποιοι, πάντως, στο Τορίνο πιστεύουν ότι θα υπάρξουν και το σενάριο ενισχύεται λόγω κάποιων κινήσεων του Ελκαν.

Στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, πριν λίγες μέρες κ επικεφαλής της Γιούβε τα είπε από κοντά με Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και Τζόρτζιο Κιελίνι και μάλιστα για πολλές ώρες. Μοιάζει αδύνατον, επομένως, μέσα σε αυτές τις ώρες να μη συζήτησαν Μακ κάτι σοβαρό για τη Γιουβέντους και να περιορίστηκαν σε σχόλια για το πώς είναι τα πράγματα στο σπίτι και πως πάνε τα παιδιά στο σχολείο...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου