5 Νοε 2023

Τον Κάλβιν Φίλιπς της Σίτι βλέπει η Γιούβε για μεταγραφή τον Ιανουάριο


Η Γιουβέντους θα αποκτήσει σίγουρα παίκτη για το κέντρο τον Ιανουάριο και δεν αποκλείεται αυτός να έρθει από τη Μάντσεστερ Σίτι τελικά.

Οι τιμωρίες των Φατζόλι και Πογκμπά κάνουν υποχρεωτική την απόκτηση τουλάχιστον ενός χαφ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ένας από τους υποψηφίους, ενδεχομένως ο βασικός στόχος, είναι ο Λαζάρ Σάμαρτζιτς της Ουντινέζε. Δεν αποκλείεται, όμως, να υπάρξει και έκπληξη με την απόκτηση ενός παίκτη από την Αγγλία. 

Πριν λίγες μέρες ο βρετανικός Τύπος συνέδεσε τους μπιανκονέρι με τον Κάλβιν Φίλιπς της Μάντσεστερ Σίτι και τώρα βλέπουμε ότι αυτό το σενάριο το αναφέρουν τα τελευταία 24ωρα και Ιταλοί δημοσιογράφοι. Ο Φίλιπς είναι 27 ετών, έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μέχρι το 2028 και δεν είναι βασικός φέτος, οπότε οι Άγγλοι φέρονται να είναι ανοιχτοί σε συζητήσεις για τον δανεισμό του.

Αυτό που δεν γράφει κανείς πάντως, ούτε στην Αγγλία ούτε στην Ιταλία, είναι αν η Σίτι συζητάει για δανεισμό με οψιόν αγοράς ή αν είναι θετική για απλό δανεισμό. Χωρίς οψιόν αγοράς ή ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς. 

Όπως και να έχει, θα σημειώσουμε και το όνομα του Φίλιπς μαζί με τα υπόλοιπα που έχουν γραφτεί και θα δούμε σε λιγότερο από δύο μήνες τι θα γίνει τελικά.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου