7 Νοε 2023

Αρχίζει να βράζει ξανά το γήπεδο της Γιούβε


Οι ultras επέστρεψαν στο πέταλο του Allianz Stadium, η ομάδα πάει καλά και η Γιουβέντους αρχίζει να μετράει ξανά sold out.

Την περσινή σεζόν ήταν αρκετά τα παιχνίδια στα οποία τα ξένα καθίσματα ήταν περισσότερα από όσα θα έπρεπε. Ήταν ούτως ή άλλως άλλωστε μια πολύ δύσκολη σεζόν για τη Γιούβε με όσα απίθανα έκανε η ομοσπονδία αποφασίζοντας τιμωρία για παραβίαση νόμου χωρίς να υπάρχει αυτός. Φέτος, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Η ομάδα μπήκε στη σεζόν με χαμηλούς τόνους, η διοίκηση συμφώνησε με τους ultras για την επιστροφή τους στο πέταλο, τα αποτελέσματα έρχονται είτε παίζουν καλά οι μπιανκονέρι είτε αμύνονται συνεχώς και ο κόσμος στηρίζει ξανά. Στηρίζει όπως στήριζε μέχρι και πριν λίγα χρόνια. 

Μια μέρα μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Φιορεντίνα λοιπόν, η Γιουβέντους ανακοίνωσε δύο sold out για τα παιχνίδια που ακολουθούν με Κάλιαρι και Ιντερ. Σε ό,τι αφορά τον κόσμο, δηλαδή, το κλίμα σιγά-σιγά γίνεται όπως ήταν μέχρι και το 2018 και από εκεί και πέρα η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες θα φροντίσουν να είναι και τα αποτελέσματα όπως μέχρι και πριν λίγα χρόνια.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου