26 Δεκ 2023

Το σενάριο για 1+3 ηχηρές επιστροφές στη Γιούβε


Τέσσερις πρώην παίκτες της Γιουβέντους, οι τρεις μάλιστα πρώην αρχηγοί, ενδέχεται να επιστρέψουν από το καλοκαίρι στην ομάδα.

Το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι μπιανκονέρι αυτή τη στιγμή είναι να υπάρχουν δημοσιεύματα για αλλαγές στην ομάδα ή στο κλαμπ τους επόμενους μήνες. Υπάρχουν όμως και όλοι, στη διοίκηση και στην ομάδα, πρέπει να ζήσουν με αυτό. Όπως ζουν και οι οπαδοί, οι οποίοι περιμένουν να δουν τι αλλαγές θα γίνουν, αν γίνουν, στο τέλος της σεζον.

Σύμφωνα, πάντως, με όσα έγραφε προ ημερών η Gazzetta dello Sport ένα από τα σενάρια που παίζει είναι αυτό της επιστροφής τεσσάρων πρώην παικτών, τεσσάρων ανθρώπων που αγαπήθηκαν πολύ από τους οπαδούς.

Πρόκειται για τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο που ενδέχεται να μπει στη διοίκηση, για τον Αντόνιο Κόντε που ενδέχεται να αντικαταστήσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, για τον Τζόρτζιο Κιελίνι που ενδέχεται να πάρει πόστο στο κλαμπ και για τον Κλαούντιο Μαρκίζιο που ενδέχεται να αναλάβει επιτελική θέση στα τμήματα υποδομής, από τα οποία προήλθε και ο ίδιος.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου