24 Δεκ 2023

Ο Γιλντίζ θέλησε με τον πανηγυρισμό του να θυμίσει Ντελ Πιέρο


Το πρώτο γκολ του Κενάν Γιλντίζ με τη Γιουβέντους ήταν αρκετό για να εξασφαλίσει και μια θέση στο... βιβλίο του κλαμπ με τα ρεκόρ.

Για τον Τούρκο επιθετικό έχουμε αναφέρει κι άλλες φορές ότι όλοι στην ομάδα, στο κλαμπ τον πιστεύουν πάρα πολύ. Πάρα πολύ όμως. Οι συμπαίκτες του τον χαρακτηρίζουν «φαινόμενο», ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι λέει συνεχώς ότι θα γίνει απίστευτος παίκτης και οι Γερμανοί χαλιούνται ακόμη επειδή άφησε τα τμήματα υποδομής της Μπάγερν Μονάχου για να υπογράψει στη Γιούβε.

Φέτος, λοιπόν, ο Γιλντίζ ανέβηκε στην πρώτη ομάδα, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027, έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις στη Serie A και στο ματς με τη Φροζινόνε πήρε για πρώτη φορά θέση βασικού και πέτυχε και το πρώτο του γκολ. Γεγονός που ήταν αρκετό για να του δώσει μια θέση στην ιστορία της Γιουβέντους αφού στην ηλικία των 18 ετών έγινε ο νεότερος ξένος σκόρερ.

Ένα γκολ που το πανηγύρισε βγάζοντας τη γλώσσα όπως ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, λέγοντας ακριβώς για αυτό το έκανε. Ο Αλεξ άλλωστε, όπως και οι Ζιντάν και Μπάτζιο, ήταν ένας από τους λόγους που ο Γιλντίζ διάλεξε τη Γιουβέντους από τη Μπάγερν.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου