31 Ιαν 2024

Ο Κάρλος Αλκαράζ είναι το πραγματικό ξεκίνημα της εποχής Τζούντολι στη Γιούβε


Η μεταγραφή του Κάρλος Αλκαράζ σηματοδοτεί ουσιαστικά το... πραγματικό ξεκίνημα της εποχής Τζούντολι στη Γιουβέντους.

Ο τεχνικός διευθυντής των μπιανκονέρι ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι τα καθήκοντα του και προχώρησε μόνο σε μια μεταγραφή, αυτή του Τίμοθι Γουεά. Βασικά, ο Τζούντολι το καλοκαίρι ασχολήθηκε με το να καθαρίσει το ρόστερ από τους παίκτες που δεν υπολογίζονταν και από εκεί και πέρα ήταν πολύ ήρεμος ενόψει Ιανουαρίου. Τα ονόματα που ανέφεραν τα ιταλικά ΜΜΕ, άλλωστε, ήταν τέτοια που θα μπορούσαν να τα αναφέρουν ακόμη κι αν δεν υπήρχε τεχνικός διευθυντής. Όλοι όσοι παρουσιάστηκαν σαν υποψήφιοι στόχοι ήταν παίκτες γνωστοί σε όλους.

Η Γιούβε, όμως, κάνει την έκπληξη τελικά και προχωράει στην απόκτηση του Αλκαράζ, του 21χρονου Αργεντινού χαφ που ήθελε και στη Νάπολι ο Κριστιάνο Τζούντολι αλλά δεν είχε καταφέρει να τον αποκτήσει. Τώρα, όμως, για λογαριασμό της Γιουβέντους τα κατάφερε και αυτή ουσιαστικά είναι η μεταγραφή που σηματοδοτεί την αρχή της καριέρας του ως τεχνικός διευθυντής στους μπιανκονέρι.

Ο Τζούντολι επέλεξε έναν παίκτη που δεν είχε διαρρεύσει το όνομα του, κανένας δημοσιογράφος, κανένα Μέσο δεν είχε αναφέρει τίποτα τις προηγούμενες μέρες και αυτό είναι θετικό. Πάντα είναι θετικό όταν δεν διαρρέουν τα ονόματα των πραγματικών στόχων. 

Από εκεί και πέρα, αν θα πιάσει κιόλας ο Αλκαράζ στη Γιουβέντους ή όχι, θα το πει το γήπεδο.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου