31 Ιαν 2024

Χάλασε ο δανεισμός του Κιν στην Ατλετικό: Ενα ευχάριστο και μια δυσάρεστη διαπίστωση


Το γεγονός ότι χάλασε ο δανεισμός του Μόις Κιν στην Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είναι καθόλου κακό νέο για τη Γιουβέντους.

Ο φορ των μπιανκονέρι ήθελε να πάει σε κάποια ομάδα για να παίζει περισσότερο ώστε να μη μείνει εκτός αποστολής για το Euro 2024 και ο Κριστιάνο Τζούντολι αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον εξάμηνο δανεισμό του.

Η συμφωνία, όμως, χάλασε μετά τις ιατρικές εξετάσεις γιατί ο Κιν θα χρειαστεί 1-1,5 μήνα για να είναι έτοιμος μετά τον τραυματισμό του και οι Ισπανοί σκέφτηκαν ότι έτσι δεν έχει νόημα το deal. Για τη Γιούβε όμως αυτά είναι ευχάριστα νέα αφού θα έχει, έστω σε ένα με 1,5 μήνα, ακόμη μια επιλογή για την επίθεση. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί ο Φεντερίκο Κιέζα, όπως βλέπουμε, νιώθει ενοχλήσεις κάθε τόσο, δεν είναι πάντα στο 100%.

Μπορεί ο Ντούσαν Βλάχοβιτς να είναι σε εξαιρετική κατάσταση επιτέλους και ο Κενάν Γιλντίζ να έχει μπει πολύ καλά στην πρώτη ομάδα, δεν γίνεται όμως να βγει το δεύτερο μισό της σεζόν μόνο με δύο επιθετικούς υγιείς και ακόμη έναν που δεν είναι πάντα στο 100% λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο μετά τον τραυματισμό στους χιαστούς.

Από εκεί και πέρα, το ότι ο Κιν δεν είναι παίκτης στον οποίο μπορεί να βασιστεί με κλειστά μάτια η Γιουβέντους το έχουμε καταλάβει όλοι πλέον, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να λυθεί μέσα στη σεζόν. Αυτή είναι η δυσάρεστη διαπίστωση...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου