1 Φεβ 2024

Η παγίδα που μπορεί να πέσει μόνη της η Γιούβε


Η Γιουβέντους ψάχνει σε όλο τον κόσμο για πιτσιρικάδες με ταλέντο και κάνει πολύ καλά, αυτό όμως κρύβει και έναν κίνδυνο.

Με την οικονομική κατάσταση στο ιταλικό ποδόσφαιρο να είναι πολύ δύσκολη, όπως δείχνει και η πάρα πολύ ήρεμη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όλες οι ομάδες ψάχνουν τους αστέρες του μέλλοντος. Προσπαθούν, δηλαδή, να αποκτήσουν πολύ μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές που δείχνουν ότι έχουν λαμπρό μέλλον. Ειδικά η Γιούβε δουλεύει εξαιρετικά σε αυτό και το δείχνει τόσο η προώθηση νεαρών από την ομάδα NextGen όσο και τα αποθεωτικά σχόλια που υπάρχουν για κάποιους άλλους που έχουν κλείσει για το καλοκαίρι.

Στο Τορίνο κάνουν όχι απλά καλά αλλά εξαιρετικά με το να ακολουθούν αυτή την τακτική, αυτό όμως δεν θα πρέπει να τους αποπροσανατολίσει... Καλά είναι τα ταλέντα, μακάρι η Γιουβέντους να φτάσει στο σημείο να έχει 11άδα με παίκτες που θα έχει φτιάξει η ίδια, αλλά μιλάμε για τη... Γιουβέντους. Όχι για τον Aγιαξ. Ναι στους πιτσιρικάδες, ναι όμως θα πρέπει να λέει το κλαμπ και σε έτοιμους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Γιατί όσο δύσκολη κι αν είναι η οικονομική κατάσταση στο ιταλικό ποδόσφαιρο, δεν είναι τόσο δύσκολη ώστε να μην μπορεί να αποκτηθεί κάνεις πιο έτοιμος παίκτης.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου