7 Φεβ 2024

Το σημείο κλειδί για τη Γιούβε της επόμενης μέρας


Η Tuttosport αναφέρθηκε στο θέμα προπονητή για τη Γιουβέντους και εξήγησε ποιο είναι το σημείο-κλειδί.

Η ήττα από την Ιντερ στο Μιλάνο έχει ως συνέπεια να αρχίσουν ξανά οι συζητήσεις για το ποιος θα είναι στον πάγκο των μπιανκονέρι την επόμενη σεζόν, για την οποία έχει συμβόλαιο ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Είναι η τελευταία χρόνια του συμβολαίου του και για αυτό τα πράγματα έχουν ως εξής: Ή θα μείνει με ανανέωση ή θα αποχωρήσει.

Τι από τα δύο θα συμβεί δεν το ξέρει κανείς αυτή τη στιγμή, αλλά η Tuttosport εστίασε στην καρδιά του θέματος γράφοντας το εξής: «Στη διοίκηση, αλλά και πιο ψηλά, σκέφτονται αν υπάρχει κάποιος προπονητής επιπέδου Γιουβέντους, πλην Αλέγκρι, ο οποίος θα είναι το ίδιο συγκαταβατικός με το πλάνο που υπάρχει για υποστήριξη, προώθηση, καθιέρωση των νεαρών παικτών».

Αν αυτό, τώρα, το... μεταφράσουμε, μάλλον καταλήγουμε στο εξής: Είναι διατεθειμένος ο Κόντε να δουλέψει στη λογική που είχε δουλέψει την τριετία 2011-14, όταν έπρεπε να γίνουν έξυπνες μεταγραφές γιατί δεν υπήρχαν πολλά λεφτά διαθέσιμα, ή όχι; Από την απάντηση σε αυτό το ερώτημα μπορεί και να εξαρτάται το ποιος θα είναι ο προπονητής της Γιουβέντους την επόμενη σεζόν.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου