10 Φεβ 2024

Ο Κιέζα, ο Αλέγκρι και το μεγάλο πρόβλημα - πέραν των οικονομικών


Το μέλλον του Φεντερίκο Κιέζα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο και πολλά θα κριθούν και από το τι θα γίνει με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Το όνομα του Ιταλού εξτρέμ απασχολεί αρκετά τον ιταλικό Τύπο τις τελευταίες μέρες και καθημερινά υπάρχει και ένα νέο ρεπορτάζ. Μετά από την οικονομική διαφορά που υπάρχει μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της ομάδας, οι ιταλικές ιστοσελίδες αναφέρουν πως δεν είναι σίγουρο αυτή τη στιγμή ότι ο Κιέζα θα είναι και την επόμενη σεζόν παίκτης της Γιουβέντους

Οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2025, δεν έχουν προχωρήσει ακόμη και δεν αποκλείεται, όπως έχουμε αναφέρει κι άλλες φορές, να είναι αυτός ο παίκτης που θα τεθεί προς πώληση από τη διοίκηση.

Σύμφωνα με όσα γράφουν οι Ιταλοί, αυτό ενδέχεται να το ζητήσει ο ίδιος ο Κιέζα αν παραμείνει ο Αλέγκρι στη θέση του αφού οι δυο τους διαφωνούν. Και διαφωνούν στο πιο σημαντικό: Τη θέση του παίκτη. Ο Μαξ δεν αλλάζει το 3-5-2 και έχει καθιερώσει σαν δεύτερο επιθετικό φέτος τον Ιταλό άσο, ο οποίος είναι εξτρέμ και θέλει να παίζει στη θέση του. Ή θα πρέπει να αλλάξει σύστημα ο Αλέγκρι δηλαδή ή θα πρέπει να αλλάξει ο προπονητής.

Με λίγα λόγια, έχουμε ακόμη να ακούσουμε και να διαβάσουμε πολλά για τον Κιέζα και το μέλλον του.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου