10 Φεβ 2024

Τόνι Κρόος: Μεταγραφικό στόχος της Γιούβε


Η Γιουβέντους θέλει να αποκτήσει έναν έμπειρο χαφ το προσεχές καλοκαίρι και ο στόχος φέρεται να βρίσκεται στη Μαδρίτη.

Το περασμένο καλοκαίρι οι μπιανκονέρι απέκτησαν μόνο τον Γουεά και τον Ιανουάριο πήραν τον Τζαλό και δανείστηκαν από τη Σαουθάμπτον τον Αλκαράζ. Με λίγα λόγια, η Γιούβε έχει κάνει λίγα πράγματα στις μεταγραφικές περιόδους για τη φετινή σεζόν αφού ο πρώτος στόχος, όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, είναι να ισορροπήσουν σιγά σιγά οι ισολογισμοί. 

Το προσεχές καλοκαίρι όμως, με την ομάδα να επιστρέφει στο Champions League, θα πρέπει να γίνουν περισσότερες μεταγραφές αφού το ρόστερ θα πρέπει να ενισχυθεί τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά. Ένας, λοιπόν, από τους στόχους είναι να αποκτηθούν και 1-2 έμπειροι παίκτες, μεγαλύτεροι σε ηλικία από τους υπόλοιπους και με πολλές παραστάσεις στην καριέρα τους. Έτσι, όπως αναφέρει και η Gazzetta dello Sport πλέον, υπάρχουν επαφές με τον μάνατζερ του Τόνι Κρόος που μένει ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι και δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιο του.

Αυτό το είχε αναφέρει πρώτη η Rai τον Δεκέμβριο και τώρα το έγραψε και η Gazzetta dello Sport, προσθέτοντας ότι οι συναντήσεις έγιναν στο Μόντε Κάρλο. Από εκεί και πέρα, αν θα προχωρήσει το θέμα ή αν ο Γερμανός χαφ θα ανανεώσει με τους Ισπανούς, θα το δούμε τους επόμενους μήνες.

Πηγή φωτογραφίας: intagram.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου