9 Φεβ 2024

Η ερώτηση (και η απάντηση) που θα καθορίσει ποιος θα είναι ο προπονητής της Γιούβε τη νέα σεζόν


Η Tuttosport αναφέρθηκε στο θέμα προπονητή για τη Γιουβέντους και εξήγησε ποιο είναι το σημείο-κλειδί.

Η ήττα από την Ιντερ στο Μιλάνο έχει ως συνέπεια να αρχίσουν ξανά οι συζητήσεις για το ποιος θα είναι στον πάγκο των μπιανκονέρι την επόμενη σεζόν, για την οποία έχει συμβόλαιο ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Είναι η τελευταία χρόνια του συμβολαίου του και για αυτό τα πράγματα έχουν ως εξής: Ή θα μείνει με ανανέωση ή θα αποχωρήσει.

Τι από τα δύο θα συμβεί δεν το ξέρει κανείς αυτή τη στιγμή, αλλά η Tuttosport εστίασε στην καρδιά του θέματος γράφοντας το εξής: «Στη διοίκηση, αλλά και πιο ψηλά, σκέφτονται αν υπάρχει κάποιος προπονητής επιπέδου Γιουβέντους, πλην Αλέγκρι, ο οποίος θα είναι το ίδιο συγκαταβατικός με το πλάνο που υπάρχει για υποστήριξη, προώθηση, καθιέρωση των νεαρών παικτών».

Αν αυτό, τώρα, το... μεταφράσουμε, μάλλον καταλήγουμε στο εξής: Είναι διατεθειμένος ο Αντόνιο Κόντε να δουλέψει στη λογική που είχε δουλέψει την τριετία 2011-14, όταν έπρεπε να γίνουν έξυπνες μεταγραφές γιατί δεν υπήρχαν πολλά λεφτά διαθέσιμα, ή όχι; Από την απάντηση σε αυτό το ερώτημα μπορεί και να εξαρτάται το ποιος θα είναι ο προπονητής της Γιουβέντους την επόμενη σεζόν...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

1 σχόλιο:

  1. Χθες βράδυ στο ματς με την Νάπολη είδαμε όλοι πιστεύω το κατά ποσο ο αλεγκρι υποστηρίζει το πλάνο της δοιηκησης να μπαίνουν νέα παιδιά στην ομάδα !! Έβαλε το μικρό Βέλγο και τον έβγαλε για το λόγο ότι εναξε πέναλτι !!! Τραγικός τουλάχιστον !! Εγώ θα τον χαρακτηρίσω κ ψυχανώμαλο!Ο τύπος την ομάδα την έχει καταστρέψει !! Δεν έχει κανένα στιλ ποδοσφαίρου !! Ούτε καν ένα από τα ηλίθια παλαιοντολόγικα συστήματα που έπαιζε κάποτε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή