20 Σεπ 2015

Ποιος είναι ο φετινός μας αντίπαλος; Η Ιντερ φυσικά…

Καλώς επιστρέψαμε στην Serie A. Γιατί το 0-2 στην Τζένοα δείχνει ξεκάθαρα πως επιστρέψαμε. Αν κάναμε την αρχή στην Αγγλία απέναντι στην Σίτι, στη Γένοβα κάναμε ένα αποφασιστικό βήμα για την μετέπειτα πορεία της ομάδας.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Mr. Black

Η αναμέτρηση δεν ήταν εύκολη και η Γιούβε του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι την κέρδισε αρκετά εύκολα. Χωρίς να πιάσει ιδιαίτερο παιχνίδι ή να φορτσάρει, οι ποδοσφαιριστές της Μεγάλης Κυρίας έφυγαν με τρεις βαθμούς που σημαίνουν πολλά. Πάνω απ’ όλα δείχνει πως αφήσουν στο περιθώριο τις δυσκολίες της αρχής.

Την ίδια στιγμή η Ρόμα άφηνε δύο πόντους με την Σασουόλο μέσα στο «Ολίμπικο» δείχνοντας πως το φετινό πρωτάθλημα θα έχει πολλές και.. καλές εκπλήξεις. Μόνο η Ιντερ διατηρεί χαρακτήρα έχοντας πετύχει το 4Χ4, μπαίνουν δικαίως στην θέση του οδηγού και τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν πως αυτός θα είναι ο φετινός μας αντίπαλος.

Και στην μάχη που δείχνει να ξεχωρίζει, η Γιούβε έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι στους νερατζούρι. Η ομάδα του Μιλάνου έχει ξεχάσει να κάνει πρωταθλητισμό ή πιο σωστά έχει μάθει τα τελευταία χρόνια πως ό,τι κι αν κάνει, η Γιούβε παίρνει το σκουντέτο.

Φυσικά αυτά αλλάζουν αλλά είναι το σημαντικότερο «όπλο» των μπιανκονέρι. Κάποια στιγμή θα έρθουν οι γκέλες και για την ομάδα του Μαντσίνι. Το μεταξύ μας παιχνίδι δεν είναι και τόσο μακριά. Και όπως φαίνεται, η Γιούβε θα πάει στο Μιλάνο έχοντας βρει πλήρως ρυθμό, ενώ η Ιντερ αποκλείεται να πηγαίνει «τρένο» μέχρι εκείνη την αγωνιστική.

Οι χαμένοι βαθμοί των πρώτων αγωνιστικών, μας έχουν αναγκάσει να κυνηγάμε. Αλλά μπορούμε να το κάνουμε κι αυτό εξίσου καλά. Διψασμένοι για τίτλους οι νέοι ποδοσφαιριστές και πάντα πεινασμένοι οι παλιοί, μπορούν να συγκροτήσουν μια ομάδα που πλέον πατάει γερά στα πόδια της και έχει βάλει στόχους.

Ο πρώτος στόχος να είναι πλησιάσουμε πάλι στην κορυφή. Ο δεύτερος να ρίξουμε αυτόν που είναι τώρα πάνω. Ο τρίτος να οδηγήσουμε εμείς -και- την φετινή κούρσα. Αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα μέχρι να κάνουμε φιέστα τον Μάιο. Μερικές φορές τα πράγματα είναι πολύ απλά.

2 σχόλια:

  1. Η καλυτερη -μεχρι στιγμης - ομαδα ειναι η Ρομα αλλα κουβαλαει τεραστιο κομπλεξ...
    Η Ιντερ κερδιζει γιατι εχει σουλουπωσει την αμυνα της και μπορστα εχει παικτες που κανουν τη διαφορα, αλλα απο μπαλα παιζει πολυ μετρια...
    Ειναι νωρις ακομα, θα δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη, μετά από πέντε αγωνιστικές, η Ιντερ έχει το απόλυτο και όλοι, μαζί με εμάς, την κυνηγάμε. Όπως όλα δείχνουν, αυτή θα παίξει τον πρώτο ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.

      Διαγραφή