21 Νοε 2015

Η θέση της Famiglia Bianconera για το κομβικό σημείο που βρίσκεται η ομάδα

Βγάζοντας έξω το ντέρμπι της πόλης με την Τορίνο, η Γιουβέντους πέτυχε απέναντι στη Μίλαν τη μεγαλύτερη φετινή της νίκη σε ό,τι αφορά το όνομα και τη φανέλα του αντιπάλου.

Αυτή η στιγμή δεν είναι ώρα για κριτική, πώς και γιατί, ποιοι έπαιξαν και ποιοι δεν έπαιξαν. Θα γίνει και αυτό. Αυτή τη στιγμή δίνεται στην ομάδα ένα καλό ερέθισμα και ένα επιπλέον κίνητρο για μια αντεπίθεση διαρκείας που μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω. Και να τους ξενερώσει όλους!

Η Ρόμα έχασε δύο βαθμούς, οπότε μειώθηκε κάπως η διαφορά. Τη Μίλαν μετά το 1-0 στο Juventus Stadium την προσπεράσαμε. Φιορεντίνα και Ιντερ οδηγούν την κούρσα αλλά κανείς δεν τους φοβάται. Η Νάπολι δεν μπορεί το κάτι παραπάνω.

Η επί τέσσερα χρόνια πρωταθλήτρια και περσινή νταμπλούχος Ιταλίας Γιουβέντους είναι το παραδοσιακό αφεντικό της Ιταλίας. Είναι μέσα στο DNA μας οι τίτλοι και οι επιτυχίες. Χαιρόμαστε για τη νίκη στο ντέρμπι, στηρίζουμε την ομάδα και πιστεύουμε στην ανατροπή. Τα τρία αστέρια στη φανέλα είναι φόβητρο όσο θα πλησιάζουμε.

Fino alla fine…
Forza Juventus!

Famiglia Bianconera

1 σχόλιο:

  1. Μαγκες ιντερ κ ναπολι ειναι η μοναδικες ομαδες που πρεπει να φοβαστε... εχει πολυ δρομο ακομα το πρωταθλημα... Μπραβω για την προχθεσινη σας νικη.
    Δημητρης μιλαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή