16 Φεβ 2016

Αλλαγή σχεδίων για την αμυντική γραμμή στο ματς με την Μπολόνια

Η αισιοδοξία για τον Λεονάρντο Μπονούτσι επιβεβαιώθηκε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αγωνιστεί σίγουρα με την Μπολόνια.

Από την πρώτη στιγμή η εκτίμηση του ιατρικού τιμ ήταν ότι δεν πρόκειται για κάποιο σοβαρό τραυματισμό αλλά με αυτά που έχουν γίνει φέτος, χρειαζόταν και μια δεύτερη εξέταση.

Τα νέα τελικά είναι όντως ευχάριστα για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αφού τα ρεπορτάζ λένε ότι επιβεβαιώθηκε πως δεν υπάρχει κάποια ζημιά. Απλά, για προληπτικούς λόγους, ενδέχεται ο Μπονούτσι να μην αγωνιστεί (τουλάχιστον όχι βασικός) στο ματς με την Μπολόνια καθώς ακολουθεί ο πρώτος αγώνας με την Μπάγερν.

Αυτό σημαίνει ότι την Παρασκευή στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Μπαρτσάλι-Ρουγκάνι έχοντας στα δύο άκρα τους Αλεξ Σάντρο και Λιχτστάινερ.

4 σχόλια:

  1. Κιελίνι; Τυπογραφικό λάθος ή είχαμε ταχεία ανάρρωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας πήρε στο λαιμό της η Tuttosport σε ένα κείμενο που το απέσυρε. Οπότε δεν ισχύει η επιστροφή του Κιελίνι. Δεν υπάρχει στην είδηση πλέον. Ευχαριστούμε για την επισήμανση. Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Ισχύει ό,τι γράψαμε παραπάνω: Μας πήρε στο λαιμό της η Tuttosport σε ένα κείμενο που το απέσυρε. Οπότε δεν ισχύει η επιστροφή του Κιελίνι. Δεν υπάρχει στην είδηση πλέον. Ευχαριστούμε για την επισήμανση. Forza Juve!

      Διαγραφή