16 Φεβ 2016

Τζάτζα: Οι σχέσεις μου με τους τιφόζι δεν ήταν από την αρχή καλές

Λίγες μέρες μετά το γκολ στη Νάπολι, ο Σιμόνε Τζάτζα δηλώνει έτοιμος να... κατακτήσει τη Γιουβέντους.

Το γκολ στο ντέρμπι κορυφής του Σαββάτου έδωσε δύο πρωτιές στον 24χρονο φορ. Το πρώτο αφορά τη βαθμολογία της Γιούβε, το δεύτερο τον ίδιο καθώς τα στατιστικά δείχνουν πλέον ότι σκοράρει κάθε 78 λεπτά, δηλαδή πιο συχνά από οποιονδήποτε επιθετικό στην Ευρώπη! Κάτι που σχολίασε σε δηλώσεις που έκανε στο κανάλι των μπιανκονέρι.

«Είναι μια πολύ έντονη ικανοποίηση αυτή η επίδοση. Δυστυχώς δεν έχω παίξει πολύ ακόμη αλλά είμαι ικανοποιημένος από όσα έχω κάνει μέχρι στιγμής, είναι μια πολύ ωραία αίσθηση και θέλω να σκοράρω ακόμη πιο συχνά αν γίνεται», είπε ο διεθνής φορ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον μεγαλύτερο στόχο του: «Για μένα η Γιουβέντους είναι ένα σημείο άφιξης αλλά και εκκίνησης ταυτόχρονα. Ο στόχος μου είναι να μείνω εδώ για πολλά χρόνια και να καθιερωθώ. Οι σχέσεις μου με τους τιφόζι, επίσης, είναι πολύ καλές και χαίρομαι για αυτό. Στην αρχή της σεζόν, όπως είναι λογικό, δεν ήταν έτσι αλλά τώρα με γνωρίζουν δείχνουν ότι με εκτιμούν και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο».

Οπως τον κάνει πολύ χαρούμενο, όπως συμπλήρωσε, η ατμόσφαιρα που επικρατεί στο Juventus Stadium.

«Είναι μια ξεχωριστή αίσθηση το να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Είχα παίξει ως αντίπαλος και σε επηρέαζε, τώρα που είμαι γηπεδούχος είναι ακόμη πιο έντονο. Ηταν κάτι ξεχωριστό το να ακούω τη βοή του σταδίου όταν έβαλα το πρώτο μου γκολ στο Champions League, στο ματς με τη Σεβίλλη, ή όταν έβαλα τα δύο γκολ στην Τορίνο».

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/02/blog-post_589.html
Μία αλήθεια και ένα ψέμα για την παραμονή του Τζάτζα στη Γιουβέντους. Ο Σιμόνε Τζάτζα είναι στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες και σήμερα τοποθετήθηκε ο μάνατζερ του Κριστιάν Μαϊφρέντι. [Ολόκληρο το θέμα +]

1 σχόλιο:

  1. Γερά παικταρά και θα γίνεις ο νούμερο ένα επιθετικός όταν επιτέλους πάρεις αρκετά λεπτά συμμετοχής,τι άλλο πρέπει να κάνει ρε Αλεγκρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή