7 Μαρ 2016

Μια θετική πρόταση για τον Μπαρτζάλι που γεννά και πάλι το ερώτημα που η διοίκηση φοβάται να απαντήσει

Ο Αντρέα Μπαρτζάλι είναι ένας ποδοσφαιριστής-κόσμημα για την ομάδα. Όχι μόνο για τις ικανότητές του μέσα στο γήπεδο αλλά και για το ήθος του και τη συνολική εικόνα που βγάζει, σε συνδυασμό με τη δουλειά του.

Ο Ιταλός αμυντικός είναι ένας παίκτης λαχείο καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Μπέπε Μαρότα τον έφερε στο Τορίνο για μόλις 300.000 ευρώ. Όχι μόνο έχει βγάλει τα ελάχιστα λεφτά που δαπανήθηκαν γι’ αυτόν αλλά έχει βοηθήσει τις νεότερες γενιές των ποδοσφαιριστών να καταλάβουν τι εστί Γιουβέντους και πού μπορούν να φτάσουν.

Η ομάδα είναι έτοιμη να του προσφέρει ανανέωση στο συμβόλαιό του και ο Μπαρτζάλι να αγωνίζεται με τη φανέλα των μπιανκονέρι για ακόμη δύο χρόνια. Αλλά τα πλάνα δε σταματούν εκεί.

Σήμερα, η Tuttosport αναφέρει πως η διοίκηση προτίθεται να τον κρατήσει στο Τορίνο για πολλά χρόνια και αφού ολοκληρώσει την καριέρα του. Υπάρχουν σκέψεις να του δοθεί κάποιο πόστο στην ομάδα και να δουλεύει και με… κοστούμι για τη Γιούβε.

Μια όμορφη σκέψη και δεν υπάρχει τιφόζο της Μεγάλης Κυρίας που θα διαφωνήσει σε κάτι τέτοιο. Χρειάζεται μια ομάδα να έχει στα γρανάζια της ανθρώπους που την ξέρουν καλύτερα από κάθε έναν απλό υπάλληλό της.

Βέβαια, όταν ακούς κάτι τέτοιο, το οποίο επαναλαμβάνουμε πως είναι καλό και μακάρι να υλοποιηθεί, στο μυαλό μας έρχεται ένα πολύ απλό ερώτημα: τελικά στο διοικητικό-οργανωτικό μοντέλο έχουν θέση όλοι οι παλιοί καλοί εκτός από έναν. Τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο!

Κάποια στιγμή, θα πρέπει να μάθουμε τι έχει συμβεί με την περίπτωση του Αλεξ. Από την αιφνίδια αποπομπή του από την ομάδα ενώ ήταν πρόθυμος να υπογράψει εν λευκών συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου μέχρι το να μην του έχει προταθεί καμία θέση.

Θυμίζουμε πως θέση έχουν, και καλά κάνουν, οι Νέντβεντ, Τρεζεγκέ και Γκρόσο. Και κάποια στιγμή μπορεί και ο Μπαρτζάλι. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε την ερώτηση που τέθηκε πριν λίγο καιρό στον Μπέπε Μαρότα και στην ουσία ο γενικός διευθυντής της Γιούβε, με λεκτικούς ελιγμούς, απέφυγε να απαντήσει…






Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/02/blog-post_909.html
Τι είπε ο Μαρότα για το αν θα αναλάβει ρόλο ο Ντελ Πιέρο αλλά και για την πώληση του Βιντάλ. Πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα είπε ο Μπέπε Μαρότα, εκτός από τις αναφορές του σε Αλέγκρι και Κόντε. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2015/11/blog-post_10.html
Ποιος μπορεί να «έφαγε» τον Ντελ Πιέρο από τη Γιουβέντους; Τον Μάιο του 2012, μετά από 705 συμμετοχές και 290 γκολ με την μπιανκονέρα φανέλα, ο Ντελ Πιέρο σταμάτησε να συνεργάζεται με τη Γιουβέντους. Μια ιστορία που ξεκίνησε το 1993 ολοκληρώθηκε σε πλήρη αποθέωση αλλά και με ένα μεγάλο ερωτηματικό. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2015/11/blog-post_9.html
Ο ποδοσφαιριστής που έκανε χιλιάδες πιτσιρικάδες Γιουβεντίνους. Οι ποδοσφαιρικές καριέρες σημαδεύονται από πολλά. Από τα πόσα χρόνια έμεινε ένας παίκτης στην ομάδα του, από το τι πρόσφερε τελικά, από τα γκολ του, από τις συμμετοχές του, από το ήθος του, από τον συνολικό του αγωνιστικό ρόλο. Υπάρχει και κάτι ακόμη όμως… [Ολόκληρο το θέμα +]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου