8 Μαρ 2016

Το μεγάλο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει η Γιούβε με τον Ντιμπάλα

Το καλοκαίρι που έρχεται ενδέχεται να είναι πολύ επίπονο για τον Πάουλο Ντιμπάλα και στη Γιουβέντους θα πρέπει να πάρουν τα μέτρα τους.

Σημερινά δημοσιεύματα χτυπάνε το καμπανάκι του κινδύνου για τον Αργεντίνο άσο καθώς η εθνική ομάδα της χώρας του... απειλεί να τον εξοντώσει. Συγκεκριμένα, ο Ντιμπάλα που κάνει μια ούτως ή άλλως γεμάτη χρονιά στη Γιούβε (η πρώτη τόσο γεμάτη στην ως τώρα καριέρα του), αναμένεται τον Ιούνιο να είναι στην αποστολή της Αργεντινής για το Κόπα Αμέρικα που θα γίνει εκτάκτως λόγω της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Λατινικής Αμερικής.

Το Κόπα Αμέρικα, που θα διοργανωθεί στις ΗΠΑ, έχει ως καταληκτική ημερομηνία την 26η Ιουνίου, όταν θα γίνει ο τελικός, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο Ντιμπάλα να είναι σε φουλ ρυθμό ως τότε καθώς η Αργεντινή είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα, όμως, επειδή ακολουθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο και ο προπονητής της Αργεντινής, Τάτα Μαρτίνο, έχει πει ότι υπολογίζει τον Ντιμπάλα και για αυτή τη διοργάνωση, το ποδοσφαιρικό κομμάτι της οποίας αρχίζει στις 4 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 20 του ίδιου μήνα! Με λίγα λόγια, η Αργεντινή θέλει να έχει τον Πάουλο σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό... για όλο το καλοκαίρι!

2 σχόλια: