18 Απρ 2016

Η πορεία που άρχισε με την προεδρία Ανιέλι φτάνει προς την ολοκλήρωση της

Στο ποδόσφαιρο συνηθίζεται να αποθεώνονται οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής αλλά δεν είναι οι μόνοι που αξίζουν κάτι τέτοιο.

Σημαντικό ρόλο, για την ακρίβεια πολύ σημαντικό ρόλο, σε μια ομάδα παίζει και το να έχει μια δυνατή, μια σταθερή διοίκηση που χαράζει ένα πλάνο και ξέρει πώς να το υλοποιήσει.

Η Γιουβέντους το έχει αυτό με τον Αντρέα Ανιέλι επικεφαλής και ο υποδιευθυντής της Gazzetta dello Sport, Ιμπέρτο Τζαπελόνι, ήταν στο στούντιο της Domenica Sportiva και μίλησε για τον Ανιέλι.

«Αυτή η Γιούβε είναι το αριστούργημα του Αντρέα Ανιέλι; Σίγουρα, γιατί έχει δημιουργήσει μια ομάδα που έγινε ανίκητη στην Ιταλία αλλά παράλληλα άρχισε και μια σημαντική διαδρομή στην Ευρώπη, που ήταν αυτό που έλειπε για κάποια χρόνια από την Γιουβέντους. Γιατί ο τελικός της περσινής σεζόν αλλά και ο τρόπος με τον οποίο αποκλείστηκε φέτος, είναι για να ξαναφέρει το Champions League στο Τορίνο.
Δείχνει ότι η Γιούβε είναι ξανά ανάμεσα στους μεγάλους της Ευρώπης. Επομένως η πορεία που άρχισε με την προεδρία Ανιέλι φτάνει προς την ολοκλήρωση της.

Η δύναμη της Γιουβέντους είναι επίσης το ρόστερ που έχει στη διάθεση του ο Αλέγκρι. Τραυματίστηκαν πολλοί ποδοσφαιριστές αλλά ο προπονητές βρήκε πάντα το σύστημα και τους παίκτες για να αποφευχθούν άλλοι τραυματισμοί, άλλα προβλήματα.

Κάτι που δεν μπορεί, για παράδειγμα, να κάνει ο Αντόνιο Κόντε στην εθνική ομάδα αφού έχει ένα σύνολο παικτών περιορισμένο σε σχέση με τον Αλέγκρι. Ειδικά τώρα με τον τραυματισμό του Μαρκίσιο και το... μυστήριο γύρω από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Βεράτι».

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/04/juventus-nea_87.html
Δέκα πράγματα που ίσως δε γνωρίζετε για τον Αντρέα Ανιέλι. Ανέλαβε το 2010 και σχεδόν έξι χρόνια μετά, οι τίτλοι μιλάνε για την δουλειά του.  [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/04/juventus-nea_122.html
Οι μεγάλες μπίζνες των αφεντικών του ιταλικού ποδοσφαίρου. Το ποδόσφαιρο είναι πάθος, το οποίο παρασύρει τους πάντες. Από τους πιο φτωχούς ως τους πιο πλούσιους. Από την άλλη, βέβαια, είναι και ευκαιρία για επενδύσεις... [Ολόκληρο το θέμα +]



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου