8 Απρ 2016

Τα γύρισε ο Σουηδός που κατηγόρησε τη Γιούβε και τον Ιμπραΐμοβιτς και ζήτησε συγγνώμη

Μία μέρα μετά τις κατηγορίες για την Γιουβέντους και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο Ουλφ Κάρλσον έκανε νέες. Και... ανασκεύασε!

Ο Σουηδός πρώην γιατρός της εθνικής ομάδας κατάλαβε προφανώς ότι αυτά που είπε θα τον βάλουν σε σοβαρές περιπέτειες αφού δεν υπάρχει η παραμικρή απόδειξη. Και ακούγοντας τον Μίνο Ραϊόλα να τον προειδοποιεί ότι η ζωή του δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια, έκανε νέες δηλώσεις και μίλησε για... παρεξήγηση.

«Εκφράστηκα με ασαφή και λάθος τρόπο για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Το ξανασκέφτηκα και κατάλαβα ότι αυτό που είπα μπορεί να παρερμηνευθεί γιατί αυτό έγινε, παρεξηγήθηκαν τα λόγια του. Δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση, ζητάω συγγνώμη από τον Ζλάταν και όλους όσους πρόσβαλα με όσα είπα».

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/04/juventus-nea_24.html
Σουηδός γυμναστής κατηγορεί τη Γιουβέντους και χαρακτηρίζει ντοπαρισμένο τον Ιμπραΐμοβιτς! Ενας γυμναστής από την Σουηδία κατηγόρησε την Γιουβέντους ότι ντόπαρε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, για να πάρει τελικά την απάντηση του από τους συμπατριώτες του. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/04/juventus-nea_44.html
«Θα το πληρώσει, για αυτόν θα υπάρχουν... δύο ζωές. Μία πριν από αυτές τις δηλώσεις και μία μετά». Ο Μίνο Ραϊόλα ανέλαβε να απαντήσει στον Σουηδό γυμναστή και εκ μέρους της Γιουβέντους, προειδοποιώντας τον ότι θα έχει δύσκολο δρόμο να ανέβει πλέον νομικά... [Ολόκληρο το θέμα +]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου