13 Απρ 2016

Πόσα δίνει η Τότεναμ για τον Μάντζουκιτς

Τα ρεπορτάζ για ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Μάριο Μάντζουκιτς επανέρχονται, αυτή τη φορά και με ποσά.

Η πρώτη φορά που γράφτηκε κάτι για ενδιαφέρον των Λονδρέζων για τον Κροάτη φορ της Γιουβέντους ήταν πριν κάτι εβδομάδες. Τότε, οι Ιταλοί έλεγαν ότι οι μπιανκονέρι δεν θέλουν να πουλήσουν τον «Super Mario» αλλά αν έρθει μια πολύ καλή πρόταση, μπορεί και να μην την αρνηθούν.

Αυτή την πολύ καλή πρόταση, τώρα, φαίνεται πως την ετοιμάζει η Τότεναμ, η οποία φέρεται να είναι διατεθειμένη να προσφέει 20-25 εκατ. ευρώ. Περισσότερα, δηλαδή, από όσα έδωσε η Γιούβε στην Ατλέτικο Μαδρίτης για να τον αποκτήσει.

Παρ' όλα αυτά, όπως αναφέρει η Tuttosport, το μέλλον του Μάντζουκιτς ενδέχεται να κριθεί από τον Αλβαρο Μοράτα. Αν ο Ισπανός επιστρέψει στην Ρεάλ, δύσκολα η Γιουβέντους θα δώσει και τον Μάντζουκιτς και θα αλλάξει τα 2/4 της φετινής επίθεσης. Αν, αντιθέτως, ο Αλβαρο παραμείνει στο Τορίνο, τότε μια δυνατή πρόταση από την Τότεναμ ενδεχομένως να είναι και καλοδεχούμενη στο Τορίνο.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/04/juventus-nea_47.html
Ποιος δεν έχει πωλητήριο αλλά με μια καλή πρόταση η Γιούβε τον δίνει. Τα μεταγραφικά είναι πάντα περίεργες υποθέσεις. Αλλιώς τα υπολογίζεις και αλλιώς έρχονται. [Ολόκληρο το θέμα +]





2 σχόλια:

  1. Η ομαδα καλειται να αντιμετωπισει ενα σοβαρο θεμα στην επιθεση.

    Δεδομενου οτι ο Αλβαρο δεν θελει να αφησει το Τορινο και μια ενδεχομενη μεταγραφη στην Ρεαλ, ειτε θα τον αφησει στον παγκο, ειτε θα τον στειλει σε αλλη ομαδα, αναμενεται να μεινει μαζι μας, αφου θα ακυρωθει η ρητρα του για τα 20 εκ. που ακουγονται.

    Οποτε ενω θα ηταν αρκετα ιντριγκαδορικο μια 5αδα: (Δυνατη μεταγραφη τυπου Καβανι), Ντυμπαλα, Μορατα, Ζαζα, Μπεραρντι για του χρονου, θα αφησεις τον Μαντζου που εχει αποδειξει οτι κανει τα μεγιστα για να τιμησει την φανελα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να φύγει ο Μάντζουκιτς να μείνει ο Μοράτα και αν καταφέρουν να φέρουν τον Καβάνι θα είμαστε πολύ καλά.Έχω διαβάσει βέβαια οτι κάτι παίζει και με Παστόρε, αμα ισχύει θα κάνει την υπέρβαση η Γιούβε. Επιπλέον παίζει πολύ και τόνομα του Ίσκο. Για να δούμε τον Μαρότα πως θα κινηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή