10 Μαΐ 2016

Τι διάολο έγινε εκείνους τους σκοτεινούς μήνες με τον Ντελ Πιέρο

Στη Γιούβε των πέντε σερί πρωταθλημάτων, στη Γιούβε που χτίζεται για περισσότερα, στη Γιούβε που αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, στη Γιούβε που σχεδόν όλα πάνε καλά, υπάρχει ένα ερώτημα-μυστήριο.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Τι διάολο έγινε με τον Ντελ Πιέρο τη σεζόν 2011-12 και τελικά δεν του υπέγραψε εν λευκώ στους μπιανκονέρι ώστε να κλείσει την καριέρα του όπως έπρεπε.

Όπως δημοσίευσε και νωρίτερα το forzajuve.gr, την ημέρα της ανανέωσης θα οργανωθεί και συνέντευξη Τύπου στην οποία θα δώσει το παρόν και ο Αντρέα Ανιέλι. Τιμές και καταστάσεις που αξίζουν στον Τζίτζι μας.

Τέτοιες ημέρες, μια στις τόσες δηλαδή, μου έρχεται στο μυαλό η περίπτωση του Αλεξ. Και το ερώτημα πλανάται ακόμη στο μυαλό μου: τι έγινε όλους εκείνους του μήνες και τελικά καταλήξαμε σε φιάσκο και η σημαία της Γιούβε δεν έκλεισε την καριέρα του στη Γιούβε.

Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει. Μόνο οι ίδιοι: ο Ντελ Πιέρο, ο Κόντε, ο Μαρότα και φυσικά ο Ανιέλι. Κάτι έγινε όμως. Δε γίνεται ξαφνικά οι δύο πλευρές να χώρισαν έτσι απλά. Εδώ προσπαθούν να αλλάξουν άποψη στον επαγγελματία Εβρά και να μην φύγει για Γαλλία.

Εδώ ξέρουμε ήδη πως ο τίμιος και πολύτιμος Αντρέα Μπαρτσάλι θα έχει πόστο μετά το τέλος της καριέρας του. Όπως έχει ο αγαπητός μας Πάβελ και ο «κίλερ» Νταβίντ. Για όλους τους καλούς και σημαντικούς κάτι βρέθηκε. Για όλους εκτός από έναν.

Μπας και έφταιξε ο ίδιος ο Αλεξ και ευγενικά δεν τον εκθέτουν εξιστορώντας τα γεγονότα; Μέχρι και αυτό έχει περάσει από το μυαλό μου, αν και την άποψή μου την έχω καταθέσει προ καιρού, στα περασμένα γενέθλια του αρχηγού.


Μέχρι να βγει η πραγματική ιστορία και να με διαψεύσει...


3 σχόλια:

  1. Σε κάποια συνέντευξη ο Λουτσιάνο Μοτζι είχε πει ότι ο Ντελ Πιέρο δεν ήταν και τόσο σημαία όσο θέλετε να νομίζετε τώρα τι ήθελε να πει με αυτο μονο εκείνος ξέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειχε πει αυτο. Ειχε πει πως για σημαια ηταν σκληρος διαπραγματευτης.
    Αν κ εχω την υποψια πως θα ηθελε κανα χρημα παραπανω κ τα χαλασανε. Σε παλια συνεντευξη του ανιελι ειχε πει για τον μπουφον με υποδειξη βεβαια στον αλεξ πως μερικοι ξερουν να κρατανε τον λογο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δίκιο έχεις φίλε εγώ θυμόμουν λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή