24 Ιουν 2016

Πιάνιτς: Δε βιάστηκα να φτάσω ψηλά, είχε έρθει η ώρα να πάω σε μεγαλύτερη ομάδα…

Ετοιμος να εξελιχθεί ως ποδοσφαιριστής και να κατακτήσει τίτλους με την Γιουβέντους είναι ο Μίραλεμ Πιάνιτς, όπως δήλωσε.

Ο 26χρονος Βόσνιος μέσος απολαμβάνει τις διακοπές του και ως μπιανκονέρο, πλέον, μίλησε σε γαλλικά ΜΜΕ, τονίζοντας πως είναι έτοιμος για να κάνει το νέο -και σημαντικότερο- βήμα στην καριέρα του. 

«Εχω μια καριέρα που εξελίσσεται όπως πρέπει. Ωρίμασα βήμα-βήμα, ποτέ δεν βιάστηκα για να φτάσω πολύ ψηλά. Νομίζω πως είναι η σωστή στιγμή για να αλλάξω και να πάνω σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Γιουβέντους. Θέλω να νικήσω και έχω μια μεγάλη δίψα για τίτλους οπότε ελπίζω να τα καταφέρω τώρα με αυτή την ομάδα, η οποία είναι πραγματικά δυνατή. Η Γιουβέντους έχει και ευρωπαϊκές φιλοδοξίες αλλά αυτό δεν μου προκαλεί πίεση. Είμαι συνειδητοποιημένος, ξέρω τι ποδοσφαιριστές έχουν περάσει από εδώ, όπως ο Πίρλο, ο Ζιντάν ή ο Πλατινί. Μιλάμε για εκπληκτικούς ποδοσφαιριστές σε ένα τεράστιο κλαμπ. Θέλω να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει, με ήθελαν πραγματικά. Είμαι στα καλύτερα μου χρόνια για έναν ποδοσφαιριστή και εύχομαι να πετύχω πολλά στη Γιουβέντους».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας! Συγχαρητήρια για τη διαρκή ενημέρωση που μας προσφέρετε για την ομάδα μας! Προσωπικά, πιστεύω πως ο Πιάνιτς ήταν η καλύτερη επιλογή σ` αυτή τη θέση, τόσο γιατί γνωρίζει το καμπιονάτο αλλά, το κυριότερο, είναι υψηλής ποιότητας.., βγάζει τη γλυκιά μπαλιά, σκοράρει, κρατάει τη μπάλλα..δεν τη χάνει εύκολα.....και όπως λέει και εδώ, τώρα είναι στην καλύτερη ηλικία... Μακάρι να πάρουμε και έναν στη θέση του φορ..που να δολοφονεί συνέχεια την αντίπαλη εστία! Για μένα, πιο πολύ θα ταίριαζε ο Καβάνι..που είναι και γρήγορος ταυτόχρονα..και ταιράζει με τον Ντυμπάλα! Τότε θα μπορούμε να πούμε ότι πάμε για το Champions league! Eυχαριστώ! FORZA JUVE!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή