2 Ιουν 2016

Οι προτάσεις στον Ντάνι Αλβες και το συμβόλαιό που του προσφέρει η Γιούβε

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε και επισήμως ότι ο Ντάνι Αλβες μένει ελεύθερος και τώρα απομένει, Δευτέρα ή Τρίτη, η ανακοίνωση της Γιουβέντους.

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή Ρόμπερτ Φερνάντες, οι μπλαουγκράνα ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την αποχώρηση του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ, ο οποίος έκανε χρήση του όρου που είχε στο συμβόλαιο του για να το λύσει.

Από την στιγμή που ο Ντάνι Αλβες είναι ελεύθερος, αναμένεται τώρα να οριστικοποιηθεί και να επισημοποιηθεί η συμφωνία του με την Γιουβέντους. Οπως μετέδωσε το Sky Italia μόλις λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα, για τον Αλβες υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης αλλά έχει δώσει τον λόγο του στους μπιανκονέρι και το θέμα αναμένεται να κλείσει και τυπικά τις πρώτες μέρες της ερχόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με το Sky, το συμβόλαιο του Ντάνι Αλβες με την Γιουβέντους δεν θα είναι κλειστό τριετές αλλά διετές με οψιόν επέκτασης για ακόμη ένα.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

1 σχόλιο:

  1. Ντανι δεξια αλεξ αριστερα.ροτεσιον με λιχ και εβρα πιστευω πως μετα απο παρα πολλά χρονια θα ειμαστε φανταστικοι στα ακρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή