9 Ιουν 2016

Πόσα λεφτά ψάχνει η Γιούβε για να δώσει τον Περέιρα

Δουλεύοντας πάνω σε αυτούς που θα έρθουν, η διοίκηση της Κυρίας δεν αφήνει στην τύχη και τις αποδεσμεύσεις παικτών-συμβολαίων.

Ενας ποδοσφαιριστής που είναι στην… υπό παραχώρηση λίστα, είναι ο Ρομπέρτο Περέιρα. Ο Αργεντίνος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και δεν ήταν την προηγούμενο σεζόν βασικός στις επιτυχίες της Γιουβέντους.

Με το φόβο πως μπορεί να μην επιστρέψει στην κανονικότητα μιας ομάδας, οι μπιανκονέρι δε θα είχαν πρόβλημα να τον παραχωρήσουν, αρκεί να βρεθούν τα χρήματα που υπολογίζουν για τη μεταγραφή του.

Για τον Περέιρα έχει εκδηλώσει ένας παλιός γνώριμος της Serie A, ο προπονητής Βάλτερ Ματσάρι που έχει αναλάβει στην Πρέμιερ Λιγκ την Γουότφορντ. Ο Ιταλός προπονητής θα ήθελε να πάρει κάποιους παίκτες από την Ιταλία και ο Περέιρα φέρεται να είναι ένας από αυτούς.

Η Γιουβέντους ψάχνει μια πρόταση που να είναι το λιγότερο 13 εκατ. ευρώ. Αν στα γραφεία του συλλόγου έρθει ένα τέτοιο ποσό ή ακόμη καλύτερα μεγαλύτερο και ο ποδοσφαιριστής συμφωνήσει να φύγει, η πώλησή του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

2 σχόλια:

  1. Αφού δεν αφήνει πάιχτες της έτσι, χωρίς να πάρει χρήματα(και καλά κάνει εννοείται), τότε πείτε μου, γιατί δεν ξέρω, πόσα πήρε από τη Μπόκα Τζούνιορς για τον Τέβες;;;; (Συγχαρητήρια για τη σελίδα..και περιμένω να μάθω... Ευχαριστώ πολύ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τον Τέβες, όπως και τον Γιορέντε, ήταν μια κίνηση περισσότερο συμβολική και υπεράνω. Επειδή ήθελαν να φύγουν, τους άφησαν ως ελεύθερους. Δε λέμε αν είναι σωστό ή όχι, γιατί στη Γιουβέντους πουλάνε τους μέτριους λες και είναι σούπερ αστέρια αλλά είναι κάτι που δεν μπορείς να τους το προσάψεις ως αρνητικό.

      Μπορεί, χωρίς να το ξέρουμε, υπόθεση κάνουμε, να υπήρχε και κάποιος διακανονισμός ώστε να κερδίσει κάποια επιπλέον χρήματα από τα συμβόλαιά τους ή οτιδήποτε σχετικό. Πολλές φορές, οι πραγματικές συμφωνίες δε βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

      Μπορεί, επίσης κάνουμε υπόθεση, να συμφώνησαν με την Μπόκα ώστε να έχουν τον πρώτο λόγο σε κάποιο νεαρό παίκτη αν και εφόσον πάει για πώληση. Πολλά μπορεί να υπάρχουν από πίσω.

      Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Τιμή μας…

      Forza Juve!

      Διαγραφή