1 Ιουν 2016

Ο Κόντε πήγε στην Τσέλσι για να «...φάει σε ακριβό εστιατόριο με 10 ευρώ»;

Ο Αντόνιο Κόντε παραιτήθηκε από τη Γιουβέντους και όπως είχε πει «δεν μπορείς να φας σε ακριβό εστιατόριο με 10 ευρώ», κριτικάροντας τις κινήσεις της διοίκησης και το μεταγραφικό μπάτζετ.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα, αλλά ο νέος προπονητή της Τσέλσι συνεχίζει να «ψάχνεται» με παίκτες από τους μπιανκονέρι. Μετά τον Κβάντο Ασαμόα, και ο Στέφαν Λιχστάινερ φέρεται να είναι στόχος των μπλε.

Εχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα κατατεθούν προτάσεις για όλα τα ονόματα που συνδέουν τον Κόντε με τη Γιουβέντους. Αν πάντως γίνει κάτι τέτοιο, ο Κόντε θα έχει καταφέρει να πάει στην Τσέλσι για να φάει, όπως είχε πει ο ίδιος, σε ακριβό εστιατόριο με 10 ευρώ.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

4 σχόλια:

  1. Παρά την αδιαμφισβήτητη αξία του ποδοσφαιριστή, προπονητή και γιουβεντίνου Κόντε, η δήλωση η οποία ακριβώς ήταν πως δεν μπορείς με 10 ευρώ να φας στο ρεστοράν των 100 ευρώ θα τον κυνηγάει τουλάχιστον από εμάς που κάποια τέτοια τα θυμόμαστε.
    Αν κάτι έχει σαν αξία η ομάδα μας, κι έχει πολλές, είναι να παίρνει ή να έχει 10ευρα και να κάνει 100ευρα, από Πλατινί μέχρι Ζιντάν και από Ντελ Πιέρο μέχρι Πογκμπά. Η αποτυχημένη ιστορία άλλων που νομίζανε πως η αξία της ομάδας είναι το άθροισμα των περιστατικών σπατάλης είναι ατελείωτη, από Μοράτι μέχρι ενίοτε και προεκλογικά Μίλαν μέχρι τα νέα του λημέρια.
    FinoAllaFineForzaJuventus!!!!!!!!!
    alkis78

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραίο σχόλιο Αλκη.

      Την αξία του Κόντε, βέβαια, την έχουμε γράψει και... αποθεώσει αρκετές φορές. Μάλιστα, σε ένα από τα τελευταία άρθρα, γράφαμε πως είναι δύσκολο χωρίς Κόντε να είχαμε +5 πρωταθλήματα σήμερα.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Ξεφτιλα πουλημενε! Την ειδες καποιος προπονητικα γιατι ποδοσφαρικα σε μειωνανε οι αλλοι. Οσες φορες και να φορεσες περιβραχιονιο ποτε δεν εγινες ΝΤΕΛ ΠΙΕΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον αδικείς κάπως. Είναι και Γιουβεντίνος και αγαπάει την ομάδα. Τώρα μπορεί τα πράγματα να έχουν αλλάξει γιατί όταν γίνεσαι προπονητής, δεν έχεις στρατόπεδο. Επιπλέον, καλές μας φίλε Alex, τα ονόματα που γράφουν τα ρεπορτάζ δε σημαίνει πως είναι και επιθυμίες του Κόντε.

      Θα δούμε τι θα γίνει στην πράξη.

      Forza Juve!

      Διαγραφή