23 Ιουλ 2016

Η διοίκηση Αντρέα Ανιέλι πέρασε σε άλλο επίπεδο

Η μεταγραφή του Γκονζάλο Ιγκουαΐν σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τη Γιουβέντους.

Σηματοδοτεί την εποχή που η διοίκηση δίνει τρελά λεφτά για κάποιον ποδοσφαιριστή που πιστεύει πως τα αξίζει.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιφόζι της Γιούβε δεν είχαν μάθει σε τέτοιες πρακτικές καθώς οι αγορές γίνονταν με φειδώ και χωρίς να ξοδεύονται τα εκατομμύρια που έδιναν οι αντίπαλοι της Γιουβέντους στο Champions League.

Ανεξάρτητα από τι μπορεί να πετύχει ο Αργεντίνος στο Τορίνο, ανεξάρτητα από το αν θα πιάσει η μεταγραφή ή θα βγάλει τα λεφτά του, οι οπαδοί των μπιακονέρι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια έκφραση που μέχρι σήμερα «έπαιζε» πολύ σε κάθε μεταγραφική περίοδο.

Δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το επιχείρημα «η Γιούβε δε δίνει τόσα λεφτά για μεταγραφές». Για τον Ιγκουαΐν τα έδωσε! Και αυτή η κίνηση, ουσιαστικά αλλά και επικοινωνιακά, πέρασε τη διοίκηση και τις πρακτικές της σε άλλο επίπεδο. Σε μία νέα εποχή.

Δεν έχουν περάσει παρά μόλις δύο εβδομάδες όταν το forzajuve.gr με άρθρο του έγραφε: Δεν έχει την ανάγκη να κάνει ο Αντρέα Ανιέλι μια μεταγραφή που θα σειστεί το Juventus Stadium; Έτσι, για την τρέλα… (διαβάστε ολόκληρη την ανάλυση εδώ).

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea_135.html
Δεν έχει την ανάγκη να κάνει ο Αντρέα Ανιέλι μια μεταγραφή που θα σειστεί το Juventus Stadium; Έτσι, για την τρέλα… Μου φαίνεται περίεργο να χτύπησε η Γιουβέντους την πόρτα της Αρσεναλ και να πρόσφερε μόνο 30 εκατ. ευρώ για τον Αλέξις Σάντσες. [Ολόκληρο το θέμα +]


Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


7 σχόλια:

  1. Είναι πλέον άλλο το επίπεδο μόνο και μόνο που ΄έκανε αυτή τη μεταγραφή! Έδωσε τόσα λεφτά για τον Ιγκουαίν, κατά τη γνώμη μου για τους εξής λόγους : κατά τη γνώμη μου. Ο πρώτος είναι ότι τώρα κανείς δε μπορεί να λέει ότι δε δίνει λεφτά, αφού αγόρασε τον πιο ακριβό καθαρόαιμο φορ.. εκεί για πάρα πολλά χρόνια η ομάδα δεν είχε έναν αποδεδειγμένο σούπερ σκόρερ! Έτσι τώρα μπορούμε υπερήφανα να πάμε στα ίσια όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και από άποψη υλικού και από άποψη πρεστίζ! Έχουμε πολλές πιθανότητες , πλέον, να κατακτήσουμε το Champios με έναν τέτοιον παίχτη! Γιατί όμως τον Ιγκουαίν; Να γιατί: Γιατί έτσι ουσιαστικά βγάζει ταυτόχρονα εκτός σκουντέτου τον κύριο αντίπαλο, τη Νάπολι. Αποδυναμώνοντας κατά πολύ και τη Ρόμα με τον Πιάνιτς και μη υπαρχουσών των ομάδων του Μιλάνου, ο δρόμος για την ιστορία, το 6ο σερί πρωτάθλημα.. και βάλε, είναι ορθάνοιχτος! Ο Ιγκουαίν θα πιάσει πολύ στη Γιούβε! Άλλωστε, τον θέλαμε πάντα! Ακόμα όμως και να μην ανταποκριθεί στο έπακρο στις προσδοκίες, ένα σίγουρο, πλέον, 6ο σερί πρωτάθλημα, μια ιστορία που διαγράφεται από μόνη της θα άξιζε 95 εκ. ευρώ... Δεν ξέρω αν συμφωνείτε;; Καλό βράδυ σε όλους μας! .....FORZA LA JUVENTUS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας βρίσκεις σύμφωνους σε όλα. Σε όλα όμως! Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Χα χα... χαλιρομαι ιδιαίτερα!!! Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Πάμε φουλ για την κούπα με τα αυτια!!
    Forza Juve

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, πάμε. Και όπως όλα δείχνουν πάμε γερά. Ας έρθει και ένας καλός μέσος και πάμε στα ίσια απέναντι σε όλους τους άλλους! Forza Juve!

      Διαγραφή
  3. Σκασε αλλα 60-70 ρε Αντρεα για Βερραττι

    ΑπάντησηΔιαγραφή