12 Αυγ 2016

Ένας περίεργος νόμος θα εφαρμοστεί στα ισπανικά γήπεδα

Ένας νόμος που δεν έχει ιδιαίτερη λογική και φανερώνει το πώς σκέφτονται όσο κινούν τα νήματα του ποδοσφαίρου θα εφαρμοστεί στην Ισπανία.

Με σκοπό να προστατεύσει το προϊόν της, η Εθνική Ένωση Πρωταθλήματος προχωρά σε έναν ιδιαίτερο κανόνα για τις ομάδες που δε γεμίζουν τα γήπεδά τους.

Η απόφαση θα εφαρμοστεί από τη νέα σεζόν και όσοι σύλλογοι δεν έχουν πληρότητα 75% στις κερκίδες τους, θα καλούνται να πληρώνουν πρόστιμο! Αν το γήπεδο γεμίσει στο 50%, το πρόστιμο θα διπλασιάζεται!

Η Εθνική Ένωση Πρωταθλήματος (LFP) πρότεινε, μάλιστα, αν το γήπεδο δεν είναι γεμάτο, να μεταφέρονται οι φίλαθλοι από τα πέταλα στο κέντρο ώστε να είναι γεμάτη η εικόνα που δείχνει η τηλεόραση.


8 σχόλια:

  1. ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΠΟ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (συνέχεια) ..ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, δε μπορω να σκεφτω τη λογικη γιατι πρεπει τα γήπεδα να είναι παντα γεματα πληρως, δηλ. να είναι σαρδελα ο ενας πανω στον αλλα΄γι αυτό το δικο μας επρεπε να γινει αυτή τρη στιγμη των 45 χιλ. με ανοιγμα στις 50 σε σπουδαιους αγωνες... ας μενουν ρε παιδακι μου και 2-3 χιλ. ελευθερες να μπορεί να πάει και κάποιος με την κοπέλα του π.χ.τελευταία στιγμή στο γήπεδο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλ. και στις ισπανικές πλατείες ή παραλίες, αν τα καφέ μπαρ δεν είναι γεμάτα θα βάλουν φόρο;; χαχα Μου φαίνεται πραγματικά αστείο.. Αν δηλ. το μαγαζί σου είναι άδειο, αντί να σε βοηθάνε το φουκαρά, σου βάζουν να πληρώσεις κιόλας; χαχαχ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ισχύσεικαι για τα όλους,π.χ. των θεάτρων, των ξενοδοχείων, του ταξιτζή, του προποτζή, μικροπολητή, των εκκλησιών αν δε γεμίζουν...κ.τ.λ. χαχα.. είναι αστείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει λογική. Πόσα γίνονται και δεν υπάρχει λογική. Όπως θα διάβασες, σκέφτονται να μεταφέρουν τους φιλάθλους από τα πέταλα στο κέντρο. Για να υπάρχει καλύτερη τηλεοπτική εικόνα.

      Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος όταν γίνονται επεισόδια να μην τα δείχνουν στην τηλεόραση; Κάτι που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια;

      Διαγραφή
    2. Ναι, όταν υπάρχουν πραγματικά επεισόδια τα αποσιωπούν και παρουσιάζουν φτιαχτά σα δήθεν τρομοκρατικά χτυπήματα..

      Διαγραφή
  5. ΜΑΛΛΟΝ, ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΜΙΚΡΙΝΟΙΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ``ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ`` ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΜΟΝΟ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ``ΠΟΛΙΤΙΚΗ`` ΘΕΛΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκτός αν θέλουν να αναγκάσουν τις ομάδες να ρίξουν τιμές στα εισιτήρια ώστε να μεγαλώσει η προσέλευση κόσμου. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, εντελώς παράλογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή