16 Αυγ 2016

Η Μπάγερν φέρεται έτοιμη να πληρώσει τη Γιούβε και να κάνει δικό της τον Κομάν

Αμεσα θα καταβάλει το ποσό για την απόκτηση του Κίνγκσλεϊ Κομάν η Μπάγερν Μονάχου.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν στη Γαλλία και συγκεκριμένα η L' Equipe σε σχετικό άρθρο της. Μπορεί από την πλευρά της Μπάγερν ή της Γιουβέντους να μην έχει γίνει κάποια επίσημη τοποθέτηση για το θέμα αλλά οι συμπατριώτες του Κομάν ισχυρίζονται ότι οι Βαυαροί θα αγοράσουν από τώρα τον νεαρό εξτρέμ, καταβάλλοντας τα υπόλοιπα 21 εκατ. ευρώ από την περσινή συμφωνία με τους μπιανκονέρι.

Σε μια τέτοια περίπτωση, αν υπολογίσουμε και τα λεφτά που θα μπουν στο ταμείο από τις πωλήσεις των Σιμόνε Τζάτζα-Ρομπέρτο Περέιρα και ενδεχομένως και του Ερνάνες, αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι η Γιούβε θα έχει όλα όσα χρειάζονται για να κάνει δυνατό φινάλε στη μεταγραφική περίοδο.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


2 σχόλια:

  1. Νομίζω είναι πολύ δύσκολο να πωληθεί ο Hernanes και επίσης είναι ακόμα ποιο δύσκολο να βρούμε παίκτη. Το ιδανικό θα ήταν η απόκτηση του matuidi αλλά δεν θα μας των πουλήσουν η Γάλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαίσθηση είναι πως θα γίνει μια ακόμη μεταγραφή (το κέντρο). Ο Ματουιντί, ναι, θα ήταν καλή περίπτωση. Οσο για τον Ερνάνες θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να παραμείνει. Forza Juve!

      Διαγραφή