27 Σεπ 2016

Ένα ύπουλο ματς σε κρίσιμο σταυροδρόμι

Το κλίμα που βγαίνει από τη Γιουβέντους ενόψει της αποψινής αναμέτρησης στην Κροατία είναι σαφές: Μετράει μόνο η νίκη.

Οπως αναφέρουν οι απεσταλμένοι των ιταλικών ΜΜΕ στο Ζάγκρεμπ, από την αποστολή των μπιανκονέρι μιλάνε μόνο για νίκη. Φυσιολογικό είναι αυτό και οι Ιταλοί δημοσιογράφοι δεν εννοούν το αυτονόητο. Εννοούν ότι απόψε στο «Μάξιμιρ» η Γιούβε δεν έχει στόχο να... θαμπώσει την Ευρώπη με την μπάλα που θα παίξει. Εχει στόχο να νικήσει.

Η εντός έδρας ισοπαλία με τη Σεβίλλη στην πρεμιέρα, προκαλεί επιπλέον πίεση στην ομάδα αφού τώρα δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για στραβοπάτημα και ειδικά απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Η απόλυτη ανάγκη για νίκη, λοιπόν, σε συνδυασμό με τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν, κάνουν ξεκάθαρα τα πράγματα για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τους παίκτες του: Πρώτα η νίκη και μετά όλα τα άλλα.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Με τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων να πλησιάζει, στο Τορίνο θέλουν να πάνε σε αυτή... καβάλα στ' άλογο και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να κάνουν δύο νίκες, ανεξάρτητα από το αν θα παίξουν ή όχι καλά. Απόψε στο Ζάγκρεμπ επί της Ντιναμό για να μπει σε μια σειρά ο όμιλος και την Κυριακή στο Εμπολι κόντρα στην τοπική ομάδα ώστε να πάει στη διακοπή η Γιουβέντους ως πρωτοπόρος.

Σε διαφορετική περίπτωση, αν στραβώσει ένα από τα δύο παιχνίδια, η πίεση που θα ασκηθεί από ΜΜΕ και οπαδούς θα μοιάζει με... αφόρητη για τους μπιανκονέρι, που θα πρέπει να ζήσουν δύο εβδομάδες -μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος- μέσα σε ένα κλίμα που δεν θα είναι ευχάριστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου