18 Σεπ 2016

Το μεγάλο λάθος του Αλέγκρι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει στηριχθεί αρκετά από το forzajuve.gr που τον κρίνει πάντα αντικειμενικά. Δε σημαίνει πως είναι στο απυρόβλητο όμως.

Μέχρι τώρα, ο προπονητής της Γιουβέντους δεν έχει δείξει πως έχει ετοιμάσει σωστά την ομάδα και δεν έχει ενσωματώσει τις νέες μεταγραφές στο υπόλοιπο σύνολο.

Το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει έως τώρα ο Αλέγκρι, όχι σε ένα γενικό πλαίσιο αλλά ως μια συγκεκριμένη επιλογή, είναι η μη χρησιμοποίηση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν στο ντέρμπι με την Ιντερ.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Ο κόουτς των μπιανκονέρι επέλεξε να αφήσει εκτός ενδεκάδας το Αργεντίνο με τρία γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια και στη θέση του προτίμησε να βάλει τον Μάριο Μάντζουκιτς.

Η επιλογή του αποδείχτηκε εντελώς άστοχη και η ομάδα σπατάλησε 74’ με τον Κροάτη στην επίθεση καθώς δεν έκανε απολύτως τίποτα. Λες και η Γιουβέντους αγωνιζόταν με έναν παίκτη λιγότερο.

3 σχόλια:

  1. Αλεγκρι βαλε μυαλο. Παιρνουμε το καλοκαιρι Higuain, Dani Alves, Pjanic και ακομα δεν τους ειδαμε να παιζουν μαζι βασικοι! Πες μας το λογο. Τον Πιπιτα που απεδειξε οτι θελει μιση ευκαιρια να στην κανει γκολ, τον κραταει εκνευριστικα ξανα στον παγκο για να βαλει τον ανθρωπο που δε το βαζει ουτε καταλαθος. ελεος, προπονητες δεν ειμαστε αλλα και η ανοησια εχει τα ορια της. κεντιρα και ασαμοα μοιραιοι και λιγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Guadrado που είναι ρε παιδιά? Ούτε με τη Σεβίλλη ούτε τώρα. Βάζει τον άπειρο Pjaca και δεν βάζει τον γνωστό από πέρυσι Guadrado? Συγγνώμη αλλά με τον Asamoah πάμε για Champions League? Είμαστε σοβαροί? Πολλά τα λάθη του Allegri και έλεος πια με το 3 5 2 παίξε λίγο πιο επιθετικά και βάλε τρεις μπροστά.

    Δημήτρης Λάρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ασαμοα πιστευω οτι παιρνει χρονο συμμετοχης τωρα στην αρχη γιατι ειναι στη μεση το αφρικανικο κυπελο οποτε μετα απο αυτο δεν προβλεπετε αλλως χρονοσ συμμετοχης,περα απο κανενα κυπελλο

      Διαγραφή