13 Σεπ 2016

Ζλάταν για Πογκμπά: Η σχέση μας είναι απλή, εγώ μιλάω κι αυτός ακούει

Μπορεί να τον υπερασπίστηκε αρκετά αλλά χρησιμοποίησε μια ξεκάθαρη φράση που δείχνει όχι μόνο πόσο βεντέτα νιώθει (και είναι) αλλά ποιος είναι ο πραγματικό σταρ της Γιουνάιτεντ.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δε φυλακίζει τις σκέψεις του, ούτε θέλει να δείχνει «καλό» παιδί. Δεν είναι εξάλλου.

Μιλώντας για τον Πολ Πογκμπά είπε: «Οσοι επικρίνουν τον Πογκμπά θα αποδειχτεί πως κάνουν λάθος. Μόνο να βελτιωθεί μπορεί».

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Ο Σουηδός συνέχισε λέγοντας: «Δεν τον ήξερα από πριν (δεν το είχε ζήσει, εννοούσε) και μπορώ να πω πως δουλεύει καθημερινά για να γίνει καλύτερος. Μην ξεχνάμε πως είναι ακόμη πολύ νέος».

Στην ερώτηση «ποια είναι η μεταξύ τους σχέση», ο Ζλάταν ήταν… ξεκάθαρος: «Η σχέση μου μαζί του είναι απλή. Εγώ μιλάω κι αυτός ακούει».

3 σχόλια:

  1. Δε πειραζει, αφου o Pogba γυρισε σπιτι του οπως λεει. Περαστικα! Στη Γιουβε ηταν Βασιλιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός. Είχε ενδιαφέρον η τοποθέτηση του Ζλάταν. Για παράδειγμα στο Τορίνο ποτέ δεν είχε μιλήσει 4 χρόνια έτσι για τον Πογκμπά. Γι' αυτό και το αναφέραμε. Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Κριμα που εφυγε απο εμας,αλλα εφοσον το ειχε ζητηση ο ιδιος ισως να ηταν το καλυτερο για ολους...Στη Γιουναιντετ φετος κακα τα ψεματα θα ειναι στη σκια του Ιμπρα,αλλα σε 2-3 χρονια θα ειναι οτι πιο πληρης υπαρχει με μεγαλη διαφορα.Πιστευω ειναι κριμα να βγαζουμε χολη για καθε εναν που φευγει χωρις ο ιδιος να λεει κατι αρνητικο για την ομαδα την οποια αφησε.(θυμιζει τους κλασσικους καθυστερημενους ελληνοοπαδικους ορους)
    FORZA JUVE F.A.F

    ΑπάντησηΔιαγραφή