10 Σεπ 2016

Σκληρό πόκερ από Ζενίτ και Βίτσελ με φόντο τη Γιουβέντους

Η Ζενίτ κατέθεσε πρόταση στον Αξελ Βίτσελ για ν’ ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Οι Ρώσοι ξέρουν καλά πως υπάρχουν ομάδες που θα θέλουν να διαπραγματευτούν μαζί του από το Γενάρη και μετά, όταν θα μείνει ελεύθερος, και θέλουν να τον δεσμεύσουν όχι για να τον κρατήσουν αλλά για να τον πουλήσουν.

Ο Βέλγος κατηγόρησε την τωρινή του ομάδα όταν χάλασε η μεταγραφή του ση Γιούβε. Η Ζενίτ κατηγόρησε τον Βίτσελ πως τελευταία ώρα άλλαξε γνώμη. Εχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα χειριστεί την υπόθεση ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής καθώς για αρκετούς, μεταξύ αυτών και του Μαρότα, η μεταγραφή δε χάλασε αλλά… μετατέθηκε.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Το σίγουρο είναι πως η Γιουβέντους δε θα δώσει φράγκο στη Ζενίτ και θα περιμένει να λήξει το συμβόλαιό του. Οι Ρώσοι που δηλώνουν «ο Βίτσελ είναι επαγγελματίας και μπορούμε να βασιστούμε πάνω του», θέλουν να τον πουλήσουν.

Πριν λίγες ημέρες, δημοσιεύθηκε η είδηση πως ο Βίτσελ απέρριψε πρόταση της Ζενίτ αλλά όπως φαίνεται επανήλθαν. Σκληρό πόκερ από όλες τις πλευρές…

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

2 σχόλια:

  1. Πότε λήγει το συμβόλαιο του Βίτσελ,Ιανουάριο ή το καλοκαίρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λήγει το καλοκαίρι αλλά από τον Ιανουάριο, όπως ξέρεις, μπορεί να διαπραγματευτεί από μόνος του τη μεταγραφή του. Forza juve!

      Διαγραφή