2 Οκτ 2016

Αλέγκρι: Δε νομίζω να εκνευρίστηκε ο Κεντίρα, αντιθέτως ήταν χαρούμενος που μπήκε ο Λεμινά

Η Γιουβέντους πήρε τη νίκη που ζήτησε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος ήταν ικανοποιημένος και χαλαρός μετά το ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο allenatore στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη λήξη στο Εμπολι...

Για το ματς: «Δεν είναι εύκολο εδώ, το είπα και χθες, αλλά οι παίκτες μου ήταν καλοί, απέναντι σε μια καλή Εμπολι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κομμένοι στα δύο και τους αφήσαμε να βγάλουν αντεπιθέσεις, στο δεύτερο όμως βελτιωθήκαμε και μετά το 0-1 ήταν αρκετά απλό. Σε τεχνικό επίπεδο, κάναμε ένα ματς καλύτερο σε σχέση με προηγούμενα. Σημαντική ήταν, επίσης, η ωριμότητα με την οποία διαχειριστήκαμε το ματς από την στιγμή που προηγηθήκαμε αλλά μπορούμε και θα βελτιωθούμε. Μου αρέσει το πώς δουλεύουν οι παίκτες μου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πρέπει όμως να βελτιωθούμε στο... διάβασμα κάποιων σημείων του παιχνιδιού, να καταλάβουμε πότε πρέπει να πατήσουμε γκάζι και πότε να πάμε στο ρελαντί γιατί αν πάμε συνέχεια με τον ίδιο ρυθμό, το μόνο που θα κάνουμε θα είναι να... βοηθάμε τον αντίπαλο. Η ομάδα νομίζω πως βελτιώνεται αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ ακόμη και να πάρουμε πολλές νίκες».

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Για το ενδεχόμενο να παίξει με τριάδα Ντιμπάλα-Ιγκουαΐν-Πιάτσα: «Οταν είναι η κατάλληλη στιγμή, θα γίνει κι αυτό. Ο Πιάτσα μαθαίνει συνεχώς και είμαι ικανοποιημένος. Είναι μια σημαντική αλλαγή, όπως και ο Κουαδράδο. Είναι παίκτες που μπορούν να μπουν αλλαγή και να αλλάξουντο ματς. Οσο για τον Πιάνιτς, έκανε ένα καλό ματς, έξυπνο, έδωσε μπαλιές και είμαι ικανοποιημένος από το πώς εξελίσσεται».

Για το αν οι Ντιμπάλα και Ιγκουαΐν θα παίζουν πιο κοντά ο ένας στον άλλον: «Ακόμη κάνει αρκετή ζέστη και αν είναι δίπλα-δίπλα θα ζεσταίνονται κι άλλο. Ισως όταν έρθει ο χειμώνας, με το κρύο, να είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλον (γελάει)».

Για το αν εκνευρίστηκε ο Κεντίρα όταν έγινε αλλαγή: «Δεν νομίζω. Αντιθέτως, ήταν χαρούμενος που μπήκε ο Λεμινά, ο οποίος ήταν σημαντικός στις φάσεις και των τριών γκολ. Ισως ο Σάμι να ήταν εκνευρισμένος για το γκολ που έχασε στο πρώτο ημίχρονο».

1 σχόλιο:

  1. Ωραία ή μπηχτη για κεντιρα.... και το ίδιο νομίζω ότι ήταν εκνευρισμένος για το γκολ😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή