14 Ιαν 2017

Πότε αποφάσισε ο Ιγκουαΐν να έρθει στη Γιουβέντους

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε από την Tuttosport πότε αποφάσισε πως θα υπογράψει στη Γιουβέντους.

Ο επιθετικός των μπιανκονέρι σχολίασε και μία ατάκα που είχε πει για τις νίκες των μπιανκονέρι.

Για το τι εννοούσε με το «τώρα κατάλαβα γιατί νικάνε» που είπε για τους μπιανκονέρι πριν λίγους μήνες: «Εμένα με εντυπωσίασε -και ακόμη με εντυπωσιάζει- το πώς προπονούνται και η πείνα που έχουν ποδοσφαιριστές που έχουν κατακτήσει πέντε σερί πρωταθλήματα. Οταν τους βλέπεις, έχεις ακόμη μεγαλύτερη διάθεση να παλέψεις για όλους τους στόχους».

Για το πότε αποφάσισε να υπογράψει στη Γιουβέντους: «Οταν μου είπε ο αδερφός μου ότι με θέλει η Γιούβε έμεινα ήρεμος, χαλαρός. Οι διοικούντες την Γιούβε ήταν πολύ αποφασισμένοι από την πρώτη ημέρα που μιλήσαμε. Ηταν μια δύσκολη απόφαση, σας διαβεβαιώνω ότι δεν την πήρα μέσα σε δύο μέρες».

Σχετικά θέματα

Μεγάλη συνέντευξη του Ιγκουαΐν στην Tuttosport: Θα συμβούλευα τον Μέσι να έρθει εδώ, στη Γιουβέντους. «Εγώ, η Γιούβε, ο Ντιμπάλα και η Νάπολι», είναι ο τίτλος της Tuttosport για τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γκονσάλο. [Ολόκληρο το θέμα +]


«Ο Ντιμπάλα πρέπει να είναι συνεχώς σε επαφή με την μπάλα, αν δε συμβαίνει αυτό, εκνευρίζεται, δεν αισθάνεται άνετα». Στη μεγάλη συνέντευξη που έδωσε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν στην εφημερίδα του Τορίνο, μίλησε εκτενώς για τη σχέση του με τον Πάουλο Ντιμπάλα. [Ολόκληρο το θέμα +]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου