9 Φεβ 2017

Αλλάζει ο νόμος για τη λειτουργία των συνδέσμων τη στιγμή που Ανιέλι κοντράρει στα ίσα τους ultras

Ο Αντρέα Ανιέλι αναμένεται να κληθεί για ενημέρωση για το θέμα ultras-'ndraghetta ενώ ετοιμάζεται αλλαγή νόμου για την πώληση των εισιτηρίων από οπαδούς.

Οπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, η οποία ασχολείται ιδιαίτερα με το θέμα τώρα τελευταία, οι Αρχές αναμένεται να καλέσουν τις επόμενες μέρες ή εβδομάδες τον Ανιέλι για ενημέρωση ή κατάθεση.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας τονίζεται ότι για την ποινική δικαιοσύνη κανείς άνθρωπος της Γιούβε, ούτε ο πρόεδρος ούτε κάποιο στέλεχος της, δεν θεωρείται ύποπτος και αυτό σημαίνει ότι το χειρότερο σενάριο σε ό,τι αφορά την αθλητική δικαιοσύνη είναι η επιβολή ενός βαρύ προστίμου.

Η GdS γράφει ότι οι εισαγγελείς θεωρούν ότι οι μπιανκονέρι υποτίμησαν την κατάσταση σε ό,τι αφορά τον τρόπο λειτουργίας των ultras και το ρεπορτάζ καταλήγει με την πληροφορία ότι ετοιμάζεται αλλαγή νόμου σχετικά με την πώληση εισιτηρίων από τα κλαμπ των οργανωμένων οπαδών, με το αδίκημα να μετατρέπεται σε ποινικό πλέον σε ό,τι αφορά αύξηση τιμής ή οτιδήποτε σχετικό.

Όλα αυτά μόλις λίγες ώρες μετά την αποκλειστική δήλωση που σας μετέφερε το forzajuve.gr που ήταν: «Η διοίκηση θέλει ν’ αλλάξει εντελώς την εικόνα του Juventus Stadium...».


Σχετικά θέματα

«Η διοίκηση θέλει ν’ αλλάξει εντελώς την εικόνα του Juventus Stadium αλλά…». Στο ντέρμπι με την Ιντερ, το πέταλο των οργανωμένων δεν έκανε κάποια από τις συνηθισμένες εντυπωσιακές κορέο. Διαβάστε περισσότερα »

Απεργία στο ματς με την Ιντερ έκανε ένα από τα ιστορικά κλαμπ της Γιουβέντους και ένα γεγονός που ίσως δεν προσέξατε. Στο ντέρμπι της Γιούβε με την Ιντερ, θα παρατήρησαν πως στο κέντρο του κάτω διαζώματος υπήρχε ένα συντεταγμένο κενό. Διαβάστε περισσότερα »

Ετοιμάζεται μεγάλο ξεκαθάρισμα στους οπαδούς της Γιουβέντους και είναι ορατό ακόμη και να κλείσει ιστορικός σύνδεσμος. Θέμα χρόνου να γίνει μεγάλη έκρηξη στην curva των οργανωμένων της Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »

Μεγάλες αποκαλύψεις για τους οργανωμένους της Γιουβέντους που θα φέρουν ραγδαίες εξελίξεις. Για τους οργανωμένους οπαδούς της Γιουβέντους γράφει η Gazzetta dello Sport, με αφορμή τη διαμαρτυρία των Viking στο ματς με την Ιντερ. Διαβάστε περισσότερα »


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου