6 Φεβ 2017

Απεργία στο ματς με την Ιντερ έκανε ένα από τα ιστορικά κλαμπ της Γιουβέντους και ένα γεγονός που ίσως δεν προσέξατε

Οσοι παρακολούθησαν το ντέρμπι της Γιούβε με την Ιντερ, θα παρατήρησαν πως στο κέντρο του κάτω διαζώματος υπήρχε ένα συντεταγμένο κενό.

Εκεί είναι ο χώρος των Viking Γιούβε από το Μιλάνο. Στην αναμέτρηση της Κυριακής, δεν υπήρχε ούτε το κεντρικό πανό τους, ούτε οι σημαίες τους (δείτε την μικρή ένθετη φωτογραφία που υπάρχει στην εξωτερική εικόνα του θέματος).

Αιτία είναι η απόρριψη ενός πανό που ήθελαν να περάσουν στο γήπεδο, το οποίο απορρίφθηκε στα μέσα της εβδομάδας από τις Αρχές του Τορίνο. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη το περιεχόμενό του.

Για όσους δε γνωρίζουν, τα πανό των συνδέσμων δηλώνονται πριν από κάθε αγωνιστική και παίρνουν έγκριση ή όχι. Το συγκεκριμένο απορρίφθηκε με αποτέλεσμα οι Viking να κάνουν… απεργία.


Κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν πως δεν πήγαν καν στο γήπεδο, κάποια άλλα πως απλά δεν είχαν τα λάβαρά τους. Οπως και να ’χει, το γεγονός δεν περνάει απαρατήρητο. Απαρατήρητο δεν περνάει, για όσους δεν το συνειδητοποίησαν, πως δεν έγινε κορεό στο ντέρμπι.

Για όσους γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, οι σχέσεις των οργανωμένων με τη Γιουβέντους δεν είναι καθόλου καλές. Και αυτό πλέον βγαίνει προς τα έξω με κάθε ευκαιρία.

3 σχόλια:

  1. Εννοείτε ότι η σχέση του Ανιέλι με τους οργανωμένους δεν είναι καλή;
    Για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετοιμάζουμε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ για το θέμα αυτό. Λίγη υπομονή. Η απάντηση που ζητάς, δε γίνεται να δοθεί μέσα σε ένα σχόλιο, είναι πολλά. Οχι μόνο η σχέση Αντρέα-οπαδών. Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Πώς δεν το προσέξαμε; Για όσους κοιτάζουν τα γήπεδα και την αισθητική τους γενικά, ήταν φως - φανάρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή