12 Απρ 2017

Γιατί μπορεί να είναι η… μεγάλη Πέμπτη του Πάουλο Ντιμπάλα

Θεωρείται θέμα ημερών αλλά η Corriere dello Sport υποστηρίζει πως ίσως και τη Μεγάλη Πέμπτη η Γιουβέντους θα ανακοινώσει την επέκταση του συμβολαίου με τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας υποστηρίζει πως ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει ήδη ενώ σε αυτό το σημείο θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα δήλωνε: «Είμαι πολύ χαρούμενος στη Γιουβέντους, η ανανέωση μου είναι πολύ κοντά και θέλω να αξιοποιήσω αυτό που ζω εδώ. Θα προσπαθήσω να δώσω πολλές χαρές στους οπαδούς μας».


Η Corriere dello Sport υποστηρίζει πως το νέο συμβόλαιο θα ισχύει μέχρι το 2022 (και όχι 2021 που ήταν η αρχική σκέψη) ενώ δε θα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης. Ο Ντιμπάλα θα παίρνει 5 εκατ. ευρώ το χρόνο που μπορεί να γίνουν 7 εκατ. ευρώ ανάλογα με τα μπόνους.

Μην ξεχνάμε πως πριν λίγο καιρό, η Γιουβέντους αγόρασε και μέρος των δικαιωμάτων της εικόνας του Αργεντίνου και πάνω του θέλει να χτίσει ένα πρόσωπο της ομάδας που θα έχει διάρκεια.

1 σχόλιο:

  1. Ολοι λενε στο φεισμπουκ να ερθει μπαρτσα . Γιατι αραγε πολυ ελληνες ειναι μπαρτσα. Πχ στον τελικο με τη μπαρτσα που εχασε η γιουβε ολοι οι σθμμαθητες μου ηταν μπαρτσα νομιζουν οτι η μπαρτσα ειναι η καλυτερη ομαδα του κοσμου και MSN ειναι ανικητο.ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή