19 Μαΐ 2017

Αυτά είναι τα τέσσερα πιθανά σενάρια για το μέλλον του Αλέγκρι και όλα είναι ανοιχτά

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του με την ομάδα με τα σενάρια για την επόμενη μέρα είναι τέσσερα.

Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση, θα πρέπει να θυμίσουμε πως ο αλενατόρε της Κυρίας έχει υπογράψει έως και το καλοκαίρι του 2018, πράγμα που σημαίνει πως υπάρχει συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών για μια επιπλέον σεζόν. Αν θα τηρηθεί η συμφωνία, υπάρχει απάντηση στην τρίτη περίπτωση.

Τι μπορεί να συμβεί, τώρα, με τον προπονητή της Γιούβε; Ας δούμε τις τέσσερις περιπτώσεις, με την τελευταία

Πρώτο. Η διοίκηση του Αντρέα Ανιέλι του προτείνει ανανέωση μετά και τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος και πριν τον τελικό του Κάρντιφ. Ο Μαξ υπογράφει και η ομάδα να πηγαίνει για την κατάκτηση του Champions League αλλά και πλάνο για τα επόμενα χρόνια.

Δεύτερο. Περιμένει η διοίκηση να διεξαχθεί και το παιχνίδι με τη Ρεάλ και προτείνει στον Αλέγρι συμβόλαιο ανεξάρτητα ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του τελικού. Ο προπονητής της Γιουβέντους υπογράφει.


Τρίτο. Οι μπιανκονέρι δεν τα καταφέρνουν στον τελικό και η διοίκηση αποφασίζει να μην προτείνει ανανέωση αυτή της στιγμή. Ο Αλέγκρι έχει, έτσι κι αλλιώς, συμβόλαιο για μία χρονιά ακόμη. Ο Ανιέλι θέλει να δει πώς θα πάει η χρονιά, να σκεφτεί την επόμενη μέρα και να αποφασίσει. Ο Ιταλός κόοουτς, από την άλλη, γνωρίζει πως δεν έχει πολλά να δώσει ακόμη. Ζυγίζει τις προτάσεις που θα έρθουν και επιλέγει να φύγει ή να παραμείνει. Οι πιθανότητες κλείνουν προς το πρώτο.

Τέταρτο. Η Γιουβέντους πετυχαίνει το πολυπόθητο τρεμπλ. Ο απρόβλεπτος Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δέχεται πρόταση από τον Μαρότα. Ευχαριστεί τη διοίκηση για τα τρία υπέροχα χρόνια που έχει περάσει στο Τορίνο αλλά κυρίως την υποστήριξη που είχε. Σε αυτό το σημείο θα σκεφτεί αν θέλει να παίξει με τη Γιούβε τον τελικού του ευρωπαϊκού σούπερ καπ και το κύπελλο συλλόγων. Αν θελήσει να το κάνει, όχι μόνο θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του αλλά θα υπογράψει και το νέο με σκοπό να μεγαλώσει η αυτοκρατορία. Αν όχι, φεύγει μέσα στον Ιούνιο. Δηλαδή σε λίγες ημέρες…


3 σχόλια:

  1. Για μένα καλό είναι να μην ανανεώσει, αλλά να μείνει μέχρι και την επόμενη χρονιά, που λήγει και το συμβόλαιό του. Μάλλον, το πρωτάθλημα το παίρνουμε και φέτος, οπότε, όπως και να`χει ο τελικόε με τη Ρεάλ,θεωρείται πολύ πετυχυμένος. Μακάρι να μπορέσει να τα επαναλάβει και του χρόνου αυτά, δηλ. πρωτάθλημα, κύπελο, τελικό τσάμπιονς ή κατάκτηση τσάμπιονς. Μετά όμως την επόμενη χρονιά δε θα πρέπει να ανανεώσει, είτε γιατί μπορεί να μην πετύχει του χρόνου όσα πέτυχε φέτος είτςε γιατί και να τα πετύχει, αλόμα και με την κατάκτηση του τσάμπιονς και φέτος και του χρόνου, δε θα έχει πλέον να δώσει κάτι παραπάνω στη Γιούβε.., ίσως να μην υπάρχει πλέον και το κίνητρο δηλαδή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά άκουγε τόσα χρόνια ο Φέργκιουσον στο Μάντσεστερ και γι'αυτό έφυγε μετά από 3 χρόνια. Άσε μας ρε φίλε που θα πεις ότι δεν έχει κίνητρο. Δηλαδή εσύ στη δουλειά που είσαι τώρα μετά από 3 χρόνια θα φύγεις επειδή δεν έχεις κίνητρο; Η δουλειά αυτή είναι παθος. Όσο κερδίζεις τόσο πιο πολύ θέλεις να κάτσεις στην ίδια ομάδα. Μάλλον είσαι από αυτούς που δεν τον ήθελαν στην αρχή και τώρα βγάζουν αφρούς επειδή πέρασε τον Κόντε .

      Αρτέμης Καστελόριζο ο ένας και μοναδικός.

      Διαγραφή
  2. Δεν κατάλαβες πώς το έγραψα. Άλλωστε, γράφω ότι είναι επιτυχημένος ήδη, άσχετα αν πάρει και το Championw League ή όχι. Όσο για τον Κόντε που λες εδώ, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος, γιατί δεν τον πάω καθόλου, ειδικά σα χαρακτήρα!
    Chris il Capo - Χαλκιδική

    ΑπάντησηΔιαγραφή