27 Μαΐ 2017

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έχουν δυνατή άμυνα αλλά κάθε άμυνα έχει ένα αδύναμο σημείο, θα το εκμεταλλευτούμε

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για τη Γιουβέντους και το αδύναμο σημείο της άμυνας που θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί η Ρεάλ.

Ο τελικός του Champions League απέχει μία εβδομάδα και ο Πορτογάλος άσος των Μαδριλένων μίλησε στην UEFA, αρχίζοντας φυσικά από την ομάδα του.

«Θέλουμε να νικήσουμε για να γράψουμε ιστορία, να γίνουμε η πρώτη ομάδα που θα κατακτήσει δύο σερί χρονιές το Champions League σε αυτή την μορφή του. Είναι μια φιλοδοξία, ένα όνειρο. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς αλλά είμαστε η Ρεάλ Μαδρίτης και έχουμε καλές πιθανότητες. Οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν όποια λάθη γίνουν, αυτός που θα κάνει τα λιγότερα θα νικήσει και ελπίζω να είμαστε εμείς. Θα είναι ένα δυνατό ματς, ο κόσμος περιμένει να το δει και εμείς να παίξουμε. Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες αλλά υπάρχει πίστη στην ομάδα», είπε ο Ρονάλντο και στη συνέχεια εστίασε στους μπιανκονέρι.


«Η Γιουβέντους είναι μια τέλεια ομάδα, δεν είναι τυχαία στον τελικό, όπως άλλωστε και εμείς αφού αποκλείσαμε δυνατούς αντιπάλους όπως η Ατλέτικο και η Μπάγερν. Η Γιούβε έχει ήδη κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλο στην Ιταλία, είναι σκληροί αντίπαλοι και ξέρουμε ότι θα είναι ένα περίπλοκο ματς. Προτιμούν να μαρκάρουν στενά τον αντίπαλο, όπως και η Ατλέτικο. Εχουν δυνατή άμυνα αλλά κάθε άμυνα, ανεξάρτητα από την ποιότητα των αμυντικών, έχει ένα αδύναμο σημείο. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε, αξιοποιώντας τους χώρους που θα μας δώσουν κατά τη διάρκεια του ματς».


1 σχόλιο:

  1. Δεν χάνεται αυτός ο τίτλος για τη γιουβε. Απλά δεν χάνεται. Έχουμε καλύτερη ομάδα από όλες τις απόψεις. Αρκεί να βγει στο γήπεδο. Όσο για την ατλετικο κριστιανο, φάνηκε πόσο μπαζατε στον δεύτερο ημιτελικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή