25 Μαΐ 2017

Η Gazzetta dello Sport στέλνει με μεγάλο συμβόλαιο τον Μοράτα στη Μίλαν

Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται πως ο Αλβαρο Μοράτα ενδέχεται να επιστρέψει στην Ιταλία, όχι για λογαριασμό της Γιουβέντους όμως.

Πριν λίγα 24ωρα είχε γίνει για κρούση της Μίλαν στον Ισπανό επιθετικό και σήμερα η Gazzetta dello Sport πάει λίγο παρακάτω το θέμα.

Όχι μόνο τον στέλνει στο Μιλάνο και το Σαν Σίρο αλλά αναφέρει και ποσά. Η ιταλική εφημερίδα υποστηρίζει πως θα διαθέσει αρκετά εκατομμύρια για την αγορά του παίκτη, περισσότερα από αυτά που είχε δώσει η Ρεάλ στη Γιουβέντους αλλά και πως στον Μοράτα προτάθηκε ετήσιο συμβόλαιο 7,5 εκατ. ευρώ.


Ο Μοράτα, σύμφωνα με τους Ιταλούς, φέρεται να έχει απαντήσει θετικά. Την ίδια ώρα πάντως, η ισπανική AS έχει εντελώς διαφορετικές πληροφορίες καθώς υποστηρίζει πως ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει να τον κρατήσει στο Μπερναμπέου και μάλιστα έχει πάρει το «ok» του ποδοσφαιριστή.

Σχετικά θέματα

«Επίθεση» της Μίλαν για τον Μοράτα με σοβαρές πιθανότητες να τον αποκτήσει. Ενδιαφέρον έχει να παρακολουθήσουμε το θέμα του Αλβαρο Μοράτα και το αν τελικά θα υπογράψει στη Μίλαν. Διαβάστε περισσότερα »




2 σχόλια:

  1. Οκ , καλα να πάει στη Μίλαν να παίζθ στο Europa! Σας έχω ξαναγράψει πως η Γιούβε καλά κάνει και δεν είναι από τις ``γκομενίτσες`` που τις παρατάει κάποιος για μια ``καλύτερη`` δήθεν (Ρεάλ) και όταν αυτη δεν είναι όπως την περίμενε ξαναγυρίζει όποτε γουστάρει στην παλιά (Γιούβε) και αυτή τον καναδέχεται πίσω.. Η Γιούβε δεν τραβάει τέτοιες ``καψούρες`` και καλά κάνει και στέλνει το μύνημα πως όποιος φεύγει από την ομάδα με τη θέλησή του δεν ξαναγυρίζει.. Η Γιούβε δεν είναι ξέφραγο αμπ΄ρελι να αλωνίζει μπαινοβγαίνοντας ο οποιοσδήποτε.... Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φιλε ειναι απλα τα πραγματα. ο Μορατα θα θελε Γιουβεντους με χιλια, αλλα πλεον η Γιουβεντους δεν υστερει σε τιποτα απο τη Ρεαλ, που σημαινει οτι και στην ομαδα μας δεν θα επαιρνε παραπανω χρονο στα παιχνιδια, κατι που τον καιει. γιαυτο και οδευει προς Μιλαν, επειδη γιαυτους πολυτελεια ειναι. Για μας, παγκο και ξεκουραση στους Higuain, Dybala και τιποτα παραπανω. Γιωργος Κ.

      Διαγραφή