2 Μαΐ 2017

Την ώρα που σπάει ο πάγος μεταξύ Γιούβε-Ντελ Πιέρο, οι οπαδοί ζητούν πραγματική επιστροφή του Αλεξ

Την επιστροφή του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στη Γιουβέντους ζητάνε οι οπαδοί, μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Ο διάλογος του Αλεξ με τον Πάουλο Ντιμπάλα, η μονομαχία που ετοιμάζουν και το γεγονός ότι πήρε μέρος σε όλο αυτό και η Γιούβε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter, έχει ως αποτέλεσμα να σχηματίσουν όλοι την εντύπωση ότι ο πάγος που υπήρχε ανάμεσα στη διοίκηση και τον ιστορικό αρχηγό, έσπασε.

Παράλληλα, διάφοροι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι όντως ο Ντελ Πιέρο είναι πιο κοντά με τους ανθρώπους της διοίκησης το τελευταίο διάστημα, με τις σχέσεις να ζεσταίνονται ξανά, πέντε χρόνια μετά την αποχώρηση του το 2012.


Ολα αυτά, λοιπόν, έχουν κάνει τους οπαδούς να ελπίζουν βάσιμα ότι σύντομα θα δουν ξανά τον Ντελ Πιέρο να είναι και τυπικά μέλος της Γιουβέντους γιατί ουσιαστικά ήταν, είναι και πάντα θα είναι.

Το καλοκαίρι, επομένως, αναμένεται να μεγάλο ενδιαφέρον, όχι μόνο για να δούμε ποιες μεταγραφές θα κάνουν οι μπιανκονέρι αλλά και για να διαπιστώσουμε αν θα κάνουν την σπουδαιότερη: Την επιστροφή του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο σπίτι του, με οποιοδήποτε πόστο! Στη Γιουβέντους της νέας εποχής άλλωστε, με το νέο σήμα, όλοι οι καλοί χωράνε.

Και κανείς καλύτερος από τον άνθρωπο-σύμβολο της!


Σχετικά θέματα

Η μεγάλη επιστροφή του Ντελ Πιέρο στο Juventus Stadium για να σκοράρει! Το Juventus Stadium θα είναι διαθέσιμο για την μονομαχία Ντελ Πιέρο-Ντιμπάλα με τον Μπουφόν στο τέρμα! Διαβάστε περισσότερα »

Ασύλληπτη μονομαχία: Ντελ Πιέρο εναντίον Ντιμπάλα σε χτυπήματα φάουλ με τερματοφύλακα τον Μπουφόν! Στη μονομαχία των Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και Πάουλο Ντιμπάλα στις εκτελέσεις φάουλ, ο τερματοφύλακας θα είναι ο Τζανλουίτζι Μπουφόν. Διαβάστε περισσότερα »

Η πρόσκληση του Ντελ Πιέρο που αποδέχτηκε ο Ντιμπάλα. Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και Πάουλο Ντιμπάλα είναι έτοιμοι να... αναμετρηθούν, προσφέροντας θέαμα. Διαβάστε περισσότερα »

Ντιμπάλα: Εγώ δε θα ζητήσω ποτέ το Νο 10, αν μου ζητήσει η διοίκηση να το φορέσω, το ξανασυζητάμε. Ο Πάουλο Ντιμπάλα μίλησε για το ενδεχόμενο να πάρει τη φανέλα με το Νο 10 και είπε ξεκάθαρα ότι θέλει να γίνει σημαία της Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »


1 σχόλιο: