17 Μαΐ 2017

Υπάρχουν δύο λόγοι που ο ικανός Μοράτα δε θα επιστρέψει στο Τορίνο

Ο Αλβαρο Μοράρα έφυγε το προηγούμενο καλοκαίρι για να πάει στην ομάδα που αγαπάει, τη Ρεάλ. Μετά το τελευταίο επεισόδιο με τον Ζινεντίν Ζιντάν, τα ρεπορτάζ των Ισπανών λένε πως είναι «τελειωμένος».

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Μέχρι να το δούμε αυτό, κρατάμε μόνο αυτά που αναφέρουν οι πληροφορίες. Ο Μοράτα, καλύτερα η ομάδα του, θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους στον τελικό του Κάρντιφ. Τελικά, όπως τα έφερε η τύχη, όποια ομάδα και αν επέλεγε ο Ισπανός επιθετικός να παίξει φέτος, θα ήταν στον τελικό.

Αυτό που δε γνωρίζουμε είναι αν θα παίξει στον τελικό και πόσο χρόνο. Ούτε αν ήταν από την πλευρά του Τορίνο θα το ξέραμε καθώς την περσινή σεζόν ήταν η πρώτη αλλαγή του Αλέγκρι.

Το μέλλον του Μοράτα είναι αβέβαιο και ήδη έχουν αρχίζει να γράφουν για ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων, στην περίπτωση, πάντα, που η Ρεάλ αποφασίσει να τον πουλήσει. Δεν είναι απίθανο κάτι τέτοιο.

Μπορεί ο Ισπανός να έρθει ξανά στη Γιουβέντους;


Μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους μπιανκονέρι και έχει άριστες σχέσεις με πολλούς παλιούς του συμπαίκτες. Και σίγουρα μια θέση στην ομάδα θα μπορούσε να έχει. Στην ενδεκάδα μάλλον όχι, αλλά στην ομάδα ναι.

Δύσκολα, όμως, θα προχωρούσε σε μια τέτοια κίνηση η διοίκηση του Αντρέα Ανιέλι. Ο Μπέπε Μαρότα μάλλον δε θα έκανε το πρώτο βήμα. Πρώτα απ’ όλα, πήρε κάποια λεφτά από τη Ρεάλ και θα πρέπει να τα δώσει πίσω.

Δεύτερο, ο Μοράτα επέλεξε να φύγει από τη Γιουβέντους. Δικαίωμά του είναι αυτό, αλλά δε διάλεξε τη Γιουβέντους. Και τη Γιουβέντους πρέπει να τη θες. Ομάδες για… ένσημα υπάρχουν ένα σωρό.


1 σχόλιο:

  1. ΄Συμφωνώ απόλυτα! Σα να ποαρατάς μια γκόμενα για κάποια άλλη και μετά να θες να ξαναγυρίσεις σ αυτή, αφού η άλλη δεν ήταν όπως την περίμενες. Πρέπει να είναι πολύ καψούρα αυτή για να σε ξαναδεχτεί.. και η Γιούβε δε νομίζω ότι έχει δείξει ποτέ να βαράει`` τέτοιου είδους καψούρες.., ειδικά για το Μοράτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή