13 Μαΐ 2017

Οι Ισπανοί φωνάζουν για τον διαιτητή του τελικού

Ο ορισμός του Φέλιξ Μπριχ για τον τελικό του Champions League δεν αρέσει στους Ισπανούς.

Η UEFA, όπως σας μετέφερε από την πρώτη στιγμή του forzajuve.gr, ανακοίνωσε ότι ο διαιτητής του Γιουβέντους-Ρεάλ στο Κάρντιφ, στις 3 Ιουνίου, θα είναι ο Γερμανός Μπριχ και τα ισπανικά ΜΜΕ εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους.

Συγκεκριμένα, η μαδριλένικη AS γράφει ότι δεν είναι καλή επιλογή της UEFA να σφυρίξει τον τελικό Γερμανός μετά τα σοβαρά παράπονα που εξέφρασε η Μπάγερν Μονάχου για τη διαιτησία στον προημιτελικό με την Ρεάλ ενώ κατηγορούν τον ρέφερι επειδή στο Πόρτο-Γιουβέντους 0-2 απέβαλε τον Τέλες στο 26’ δείχνοντας του δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε ένα λεπτό.


Σε αυτά τα παράπονα των Ισπανών, μπορεί κάποιος να απαντήσει αντιπαραθέτοντας, απλά, την πραγματικότητα: Σωστά η Μπάγερν είχε παράπονα για τη διαιτησία του Ούγγρου Κασάι στη ρεβάνς με την Ρεάλ, σωστά ο Μπριχ έδειξε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε ένα λεπτό στον Τέλες της Πόρτο.


1 σχόλιο:

  1. Χαχαχαχα ρε θα μας τρελανουν αυτοί!!!! Ποτε σας έσφαξε ρε σουργελα και ειδικά τη ρεάλ στο τελικό για να σας σφάξει και τώρα? Το γκολ οφσάιντ το θυμάστε ή όχι γιατί είναι ενα απο τα πολλά πλεον; Ξευτιλες ισπανοί. Εχετε μια δεκαετία που σας παει μην πω πως και τολματε και μιλάτε κι όλας;;;;; FORZA JUVEEEEEEE!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή